Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo paliks "Red Bull" sastāvā arī uz 2016. gada F1 sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo paliks "Red Bull" sastāvā arī uz 2016. gada F1 sezonu
Daniels Rikjardo un Helmuts Marko
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

"Red Bull Racing" vadība apstiprinājusi, ka arī 2016. gada F1 sezonā Daniels Rikjardo turpinās startēt tās sastāvā, noliedzot izskanējušās runas par austrāliešu autosportista iespējamo pievienošanos "Ferrari".

Joprojām nav skaidrības par šī brīža otrās spēcīgākās komandas "Ferrari" sastāvu nākamajai sezonai. Iepriekš Kimi Raikonens izteicies, ka 2015. gads būs viņa pēdējais Formulā 1, tomēr tagad liek noprast, ka būtu gatavs karjeru turpināt. Arī "Ferrari" vadītājs Mauricio Arivabene kādā intervijā atzina, ka pagadinās līgumu ar Raikonenu, ja viens somu pilota rezultāti būs pietiekami augstu. Pagaidām "Ferrari" esot apmierināti ar tiem.

Tomēr spekulācijas nerimstas un Rikjardo tika minēts kā viens no galvenajiem pretendentiem uz Raikonena vietu, ja soms tomēr pamestu "Ferrari". Kanādas "Grand Prix" nedēļas nogalē baumas pastiprināja pats Rikajardo, sakot, ka vēlas startēt uzvarēt spējīgā komandā.

"Runājot par manu karjeru, gribu būt drošs par to, kas notiek," viņš teica. "Es negribu būt viens no tiem pilotiem, kas nekad tā arī nav kļuvis par čempionu."

Tikmēr "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners apstiprinājis, ka pašreizējais līgums ar Rikjardo ir ilgtermiņa un šos vārdus apstiprina komandas padomnieks Helmuts Marko.

"Danielam ir "ložu izturīgs" līgums ar mums," intervijā vācu "Sport Bild" saka Marko. "Viņš pavisam noteikti būs ar mums arī 2016. gadā."

Tagad arī pats Rikjardo apstiprina, ka nākamgad noteikti startēs "Red Bull" sastāvā.

"Nākošgad būšu tepat un redzēsim kā ies tālāk," viņš apstiprina kanādiešu laikrakstam "Telegraph".

Daniels Rikjardo "Red Bull" komandu pārstāv kopš 2014. gada.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2015-06-13 09:56, pirms 9 gadiem
Rikardo ir labs braucējs, to viņš pierādīja jau pagājušajā sezonā, šosezon ar vāģi (motoriem) ir kā ir.

     [+] [-]

, 2015-06-13 10:13, pirms 9 gadiem
Nav jau vinam ari kur tagad skiet, ja Ferrari nav briva vieta tad Red Bull ar savu milzigo budzetu nav ta sliktaka komanda. Ne Mercedes komanda par cempionu klut, tagad vares tikai, ja atkal tiks pamainiti noteikumi, Ferrari it ka nak klat, bet Mercedes jau ari nestav uz vietas un ari tupina uzlabot gan motoru, gan masinu.

     [+] [-]

, 2015-06-13 10:27, pirms 9 gadiem
Visticamakais variants ir par Botasu,ja protams Raikonens aiziet...bet laiks radis kas ir kas...

     [+] [-]

, 2015-06-13 12:43, pirms 9 gadiem
KIMI un Sebs jaatstāj uz 2016 gadu nav ko čakarēties

     [+] [-]

, 2015-06-13 17:52, pirms 9 gadiem
Kimi vēl braukt un braukt ar Ferrari!