Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels pēdējos divos F1 posmos mērķē uz divām uzvarām

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels pēdējos divos F1 posmos mērķē uz divām uzvarām
Sebastians Fetels
Foto: LaPresse/Scanpix

"Ferrari" pilots Sebastians Fetels atklāj, ka viņa mērķis F1 pasaules čempionāta noslēdzošajos posmos Brazīlijā un Abū Dabī ir izcīnīt uzvaras.

"Ferrari" aizvadīja izcili neveiksmīgu posmu Meksikā, kur Fetels avarēja un piedzīvoja pirmo izstāšanos sezonā. Pirms tam viņš piecos posmos pēc kārtas kāpa uz goda pjedestāla, tāpēc par savu ātrumu nebūt nav noskumis.

"Tā mums bija, iespējams, sliktākā sacīkste šajā gadā," intervijā "motorsport.com" stāsta Fetels. "Tomēr ir bijušas arī daudzas labas sacensības un esam spējuši sezonas gaitā tuvoties līderiem. Sestdien mūsu temps bija cerīgs, taču neatradāmies pareizajā vietā."

Lai gan uz titulu Fetels vairs nepretendē un arī otrajā vietā esošais Niko Rosbergs ir 21 punktu priekšā, kas nav maz, pēdējās sacīkstēs sportista mērķis ir uzvarēt.

"Atlikušajās sacīkstēs apsolām atdot visu, un mērķis ir būt iespējami tuvāk pirmajai vietai, ideālā variantā uzvarēt," saka Fetels, kurš F1 kopvērtējumā ieņem trešo vietu. "Atlikušas divas sacīkstes un tajās varam izcīnīt divas uzvaras, kas arī ir mūsu mērķis, lai gan to sasniegt nebūs viegli."

Konstruktoru kausā "Ferrari" ir drošā otrajā pozīcijā, ko divu posmu laikā neviena komanda vairs nevar apdraudēt.

"Komanda šogad ir paveikusi neticami daudz," secina vācietis. "Pirms astoņiem, deviņiem mēnešiem mēs atpalikām 1.3 vai 1.4 sekundes aplī no līderiem. Tagad tā ir vairs tikai pussekunde vai vēl mazāk. Tas nozīmē, ka mēs visu darām pareizi."

Brazīlijas "Grand Prix" izcīņā, kas notiks šonedēļ Sanpaulu, Fetels uzvarējis divreiz - 2010. un 2013. gadā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-12 21:24, pirms 9 gadiem
neizciinis nevienu.

  -3 [+] [-]

, 2015-11-12 21:31, pirms 9 gadiem
Ceru uz viņa panākumiem pēdējos posmos.

     [+] [-]

, 2015-11-13 14:18, pirms 9 gadiem
Vienu Kimsteram un vienu Vetjugam vai vismaz vienu kaadam un varam noslegt so sezonu uz pozitiivas nots :-)