Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Burdē cer atgriezties F-1 jau nākamgad

Burdē cer atgriezties F-1 jau nākamgad
Sebastians Burdē
Foto: EPA

Sebastiens Burdē, kuru pirms Ungārijas posma atlaida no "Toro Rosso" komandas, iespējams, nākamajā sezonā varētu braukt kādas jaunās F-1 komandas sastāvā.

Jau ziņojām, ka "Toro Rosso" komandas vadītājs Francs Tosts pirms Ungārijas posma atlaida Burdē, kurš kompensācijā no komandas saņēma 2,1 miljonu ASV dolāru. Lai arī sportists vēl nezina, kur viņš varētu startēt turpmāk, pastāv iespēja, ka jau nākamajā sezonā mēs Burdē redzēsim atgriežamies F-1.

''Ņemot vērā testu aizliegumus, mana kandidatūra kādai jaunajai komandai varētu būt tieši laikā,'' optimistiski noskaņots ir sportists. ''Līdz gada beigām man ir līgums ar ''Peugeot'', kuri ir apmierināti ar manu startu ''Le Mans'' sacensībās. Kas attiecas uz ASV, tad uzturu kontaktus ar savu komandu ''Newman/Haas/Lanigan'', kura startē ''IndyCar''. Lai startētu tur ar trešo formulu, vajag naudu. Bet tagad atrast piecus miljonus nav viegli.''

Atgādināsim, ka nesen US F1" komanda paziņoja, ka tā cer, ka tai uz nākamo sezonu izdosies noslēgt līgumus ar austrieti Aleksandru Vurcu un spāni Pedro de la Rosu.

Izmantotie resursui:
lequipe.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-08-12 17:49, pirms 15 gadiem
nespid calim.

     [+] [-]

, 2009-08-12 20:01, pirms 15 gadiem
veiksmi

     [+] [-]

, 2009-08-14 23:10, pirms 15 gadiem
Ceri, ceri.