Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Romēns Grožāns, visticamāk, aizvietos Pikē

Romēns Grožāns, visticamāk, aizvietos Pikē
Romēns Grožāns
Foto: www.ing-renaultf1.com

Iespējams, ka bijušā "Renault" komandas F-1 pilota Nelsona Pikē vietā brauks 23 gadus vecais franču sportists Romēns Grožāns, kurš dažādos čempionātos ir braucis kopā ar Haraldu Šlēgelmilhu.

Jau pirms Ungārijas posma pār Pikē karjeru "Renault" komandā savilkās šaubu mākoņi, jo pilots neuzrādīja tos rezultātus, uz kuriem cerēja komanda. Ungārijas posmā Pikē izcīnīja 12. vietu un pāris dienas vēlāk viņš no komandas tika atskaitīts. "Esmu saņēmis paziņojumu no komandas par tās lēmumu pārtraukt sadarbību ar mani," saka Pikē. "Vēlos pateikties tiem nedaudzajiem cilvēkiem, kuri mani atbalstīja un ar kuriem strādājām komandā. Tomēr šobrīd esmu ļoti sarūgtināts par jaunākajām ziņām."

Nedaudz vēlāk sekoja ziņa, ka "Renault" uz Eiropas "Grand Prix" posmu tiks diskvalificēta. Atgādinām, ka Ungārijas "Grand Prix" sacīkstēs Fernando Alonso formulai boksu apmeklējuma laikā netika kārtīgi piestiprināts priekšējais labais ritenis, kā rezultātā, atgriežoties trasē, tas atdalījās no formulas. Komanda tika sodīta par vairākiem būtiskiem noteikumu pārkāpumiem: tiesneši noskaidroja, ka "Renault" bija informēta par problēmām pitstopā, taču neko nedarīja, lai aizkavētu formulas atgriešanos trasē. Tāpat komanda nebija devusi nekādas instrukcijas pilotam, kā rīkoties šajā situācijā. Par šiem pārkāpumiem tiesneši komandai piesprieda viena - Eiropas "Grand Prix" - posma diskvalifikāciju.

"Renault" iesniegto apelāciju par piespriesto diskvalifikāciju uz Eiropas "Grand Prix" posmu vēl tikai izskatīs (tā notiks 17. augustā - aut.), taču zināms, ka komandas otrs pilots, visticamāk, būs Romēns Grožāns. Ja FIA nemainīs piešķirto lēmumu, tad Grožāns turpinās braukt GP2 seriālā, kur patlaban viņš kopvērtējumā ieņem otro vietu, piekāpjoties vienīgi Niko Hulkenbergam.

Pēc autosport.com rīcībā esošās informācijas, tad jau tagad Grožāns "Renault" rūpnīcā pielaiko "Renault" formulas krēslu un saņem instrukcijas.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-08-11 16:41, pirms 15 gadiem
sitas jau nu nebus labaks par pike
ka jau es teicu, nez kas ta apr komandu, kur vienam tiek visi uzlabojumi, otram nekaa
un vini vel cer kaut ko sasniegt
ne vairak ka paris uzvaras individuali sezonas beigas, kas sosezon neizskatas visai reali

     [+] [-]

, 2009-08-11 17:10, pirms 15 gadiem
Šitas vismaz tur nebūs tikai uzvārda pēc, un nobrauks gan jau arī labāk

     [+] [-]

, 2009-08-11 17:12, pirms 15 gadiem
Sitam fruktam sanaks,ka es jums saku

     [+] [-]

, 2009-08-11 17:26, pirms 15 gadiem
nu nejauc pirkstu ar.... grozans pilnigi noteikti ir labakas par pike vismaz uz papira skaitas labaks ka bus patiesiba neviens nezin, jo ari pike lidz debijai F1 brauca loti labi zemakajas serijas un vienmer bija starp lideriem. tacu potencials(un nauda) grozanam ir, viens no tiem jaunajiem pilotiem kuram noklut F1 patraucet vareja tikai milzigas neveiksmes.

     [+] [-]

, 2009-08-12 09:23, pirms 15 gadiem
līmenis tas pats kas Allesguari jeb kā viņu tur sauc?