Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Trulli: "Esam tur, kur vēlējāmies būt!"

Trulli: "Esam tur, kur vēlējāmies būt!"
Jarno Trulli
Foto: AFP

Viens no Pirmās formulas veterāniem - itālietis Jarno Trulli intervijā motorsporta portālam autosport.com dalās iespaidos par jaunās F-1 sezonas sākumu. Piedāvājam iepazīties ar intervijas fragmentiem.

- Kā jūs vērtētu sezonas sākumu?
- Es teiktu - apmierinošs. Mēs ["Toyota" komanda. - tulk.] esam tur, kur vēlējāmies būt.

- Tabulas vidusdaļā aiz trim labākajām komandām konkurence ir īpaši sīva. Vai tas nesarežģī dzīvi - pat sīka kļūda var likt zaudēt pozīciju?

- Ja godīgi - esmu pie tā pieradis. Pērn man nācās cīnīties ar mašīnu, ar kuru "iebraukt" desmitniekā bija grūti, taču man tas izdevās vairākas reizes. Šogad ar labāku auto tas ir pat vieglāk. Pat zinot, ka jāuzmanās, jo visu var izšķirt viena sekundes desmitdaļa, mūsu automašīna ir tik laba, ka ir iespējams kļūdas labot.

- Kādēļ, pēc jūsu domām, šogad "Toyota" komandai, neveicot sevišķas izmaiņas komandas personālā, viss sokas tik labi?

- Es uzskatu, ka mēs esam lielā mērā tikuši skaidrībā par to, kas ar mašīnu nebija kārtībā pērn un ko vēlējāmies šogad. Jāteic, ka šobrīd vairāk vai mazāk ejam virzienā, kādā es vienmēr esmu vēlējies. Izvēlētā virziena pareizību apliecina tas, ka mašīna kļūst aizvien ātrāka un sasniegtie rezultāti uzlabojas.

- Jūs jau ilgi piedalāties Pirmās formulas sacensībās. Kas palīdz saglabāt motivāciju?

- Tas ir pavisam vienkārši. Es nesasniedzu to, ko vēlējos, tādēļ mana motivācija nav mainījusies un vēlme sasniegt labus rezultātus pat pieaug. Esmu komandā, kam ir potenciāls un nepieciešamie resursi, un es redzu, ka mēs kļūstam labāki. Kamēr vien varu braukt, es to darīšu.

- Pēdējos pirmssezonas testos Barselonā jūs sasniedzāt izcilus rezultātus un bijāt ļoti priecīgs par to. Vai kaut ko līdzīgu cerat sagaidīt arī no sacīkstēm?

- Šobrīd ir skaidrs, ka visiem priekšā ir "Ferrari", "McLaren" un "BMW". Biju gaidījis, ka tik ļoti neatpaliksim no "BMW", taču, no otras puses - Bahreina, iespējams, nav mums piemērotākā trase. Līkumainās trasēs mēs varētu būt viņiem tuvāk. Mašīnas regulējums nav slikts, bet mums vēl jāstrādā, lai panāktu vadošās komandas.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2008-04-12 00:08, pirms 16 gadiem
ar vinju budzjetu mazliet augstaak vajadzeetu buut...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja