Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Ferrari'' prezentē jauno uzlaboto modeli (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

''Ferrari'' prezentē jauno uzlaboto modeli (+video)
Jaunais ''Ferrari'' modelis

Krāšņā un iespaidīgā ceremonijā otrdien Itālijā tika prezentēts jaunais un uzlabotais ''Ferrari SF1000'' F1 modelis.

Jaunā modeļa prezentācija notika Redžio di Emilija teātrī, kas atradās 30 kilometrus no komandas bāzes. Pēc iespaidīgā ievada, kurā piedalījās orķestris, koris un baleta dejotāji, savas uzrunas teica "Ferrari" izpilddirektors Luiss Kerijs Kamileri, komandas vadītājs Matija Binoto. Tāpat prezentācijā piedalījās arī abi ''Ferrari'' piloti - Sebastians Fetels un Šarls Leklērs.

“Ferrari” jaunajam modelim devuši nosaukumu ''SF1000'', kas dots par godu 1000. sacīkstēm (šo jubileju komanda svinēs šogad), kas aizvadītas Formula 1 čempionātā. Lai arī jaunais modelis ir pērnā gada mašīnas evolūcija, jo tehniskie noteikumi nemainās, komanda atklāj, ka gandrīz visos mezglos ir veikti uzlabojumi. Komanda cer, ka gan pilotu ieskaitē, gan konstruktoru kausā tai izdosies uzlabot sniegumu.

''Lai arī šis modelis vizuāli izskatās līdzīgs iepriekšējā gada spēkratam, patiesībā tas tas ir pilnīgi atšķirīgs no pagājušā gada modeļa. Mūsu tehniskās grupas cilvēki joprojām ir jauni. Mums vēl ir jāaug un jāmācās no savām kļūdām. Mums ir jākoncentrējas uz formulas uzticamību un izturību, kas pagājušajā sezonā bija viens no vājākajiem punktiem,'' saka Matija Binoto.

''Tajā pašā laikā mums ir 2021. gada projekts, kas... sniegs vislielākās pārmaiņas, kādas jebkad notikušas F1 kopš tā sākuma. Mums jābūt tam gataviem,'' nobeidz Binoto.

SF1000 modeļa prezentācija:

Izmantotie resursi:
The official home of Formula 1® | F1.com

Vai ''Ferrari'' 2020.gada sezonā izcīnīs konstruktora kausu?

  • 73

  • 73