Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" F1 boss Marčione "brīnumiem" netic

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" F1 boss Marčione "brīnumiem" netic
Fetels pie Ferrari SF15-T stūres
Foto: Ferrari

Lai gan "Ferrari" komanda bija pārliecinoši ātrākā F1 pirmsezonas testos Heresā, tās boss Serdžio Marčione pēkšņu atgriešanos virsotnē saviem līdzjutējiem nesola.

Divas dienas F1 testos ātrākais bija Kimi Raikonens, bet pārējās divas - Sebastjans Fetels, kurš komandai pievienojies starpsezonā. Testu rezultāti tomēr ne vienmēr ir tādi paši kā vēlāk sezonā, tāpēc Marčione uzsver, ka komandai ir jādod laiks, lai testos parādīto ātrumu izdotos pārvērst reālos rezultātos.

"Esmu sajūsmā par jaunās mašīnas ātrumu," intervijā itāļu laikrakstam "Gazzetta dello Sport" izteicies Marčione. "Tomēr viena lieta ir veikt vienu ātru apli un pavisam cita lieta noturēt šādus ātrus apļus sacīkstes laikā. Man ir liela pārliecība par savas komandas spēkiem, bet viņi ir pelnījuši, lai tiktu dots laiks."

Lai gan Marčione atsakās pieļaut, ka komandai izdosies uzvarēt jau pirmajā šīs sezonas posmā Austrālijā, viņš tomēr cer, ka, salīdzinot ar pagājušo gadu, rezultāti būs labāki. Tāpat komandas boss sagaida labu ātrumu no SF15-T modeļa arī nākamajos testos, kas notiks Barselonas trasē.

"Esmu lepns par komandas veikumu, tomēr tikai pirmajā posmā Austrālijā varēsim izdarīt secinājumus," saka Marčione. "Vēl līdz tam ir padaudz laika. Es neticu, ka notiks brīnumi, tomēr svarīgi, lai būtu jūtams progress. Barselonas testos es ceru sagaidīt turpmākos pierādījumus, ka savu darbu līdz šim esam padarījuši labi."

F1 pirmsssezonas otrie testi sāksies nākošnedēļ, 19. februārī.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2015-02-11 18:29, pirms 10 gadiem
Netic brīnumiem? ...lai paņem kādu latvieti par pilotu !