Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lauda: "Pēc pirmajiem testiem labākā ir "Red Bull" komanda"

Jānis Pārums

Lauda: "Pēc pirmajiem testiem labākā ir "Red Bull" komanda"
Nikijs Lauda
Foto: AP/Scanpix

Trīskārtējais F1 čempions, leģendārais Nikijs Lauda, kas šobrīd ir "Mercedes" direktoru padomes priekšsēdētājs, pēc pirmajiem pirmssezonas testiem Heresā padalījies ar savu viedokli.

Jāatgādina, ka Heresas testu pirmajā dienā ātrākais bija Džensons Batons ("McLaren"), otrajā – Romēns Grožāns ("Lotus"), bet trešajā – Felipe Masa no "Ferrari", bet ceturtajā – Kimi Raikonens ("Lotus"). "Red Bull" piloti vairākkārt iebrauca labāko trijniekā - Marks Vēbers vienreiz, bet esošais čempions Sebastians Fetels divreiz.

"Šajā brīdī labākās formulas "Red Bull". Pēc tam es redzu grupu, kas sastāv no "McLaren", "Lotus", "Ferrari" un "Mercedes", " norādīja Lauda.

Laudas nosauktajai hierarhijai piekrīt arī bijušais "McLaren" koordinators Džo Ramiress: ""Red Bull". "McLaren" un "Lotus" nodemonstrēja labāko ātrumu un stabilitāti. "Ferrari" ir netālu no viņiem, bet tad seko "Mercedes". Taču atšķirība starp komandām nav liela. Gaidāms ļoti karsts čempionāts."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2013-02-11 12:54, pirms 11 gadiem
Nju ko, tad cerams būs ko skatīties šogad, nebūs vienas komandas dominance pār citām, kuras "pēdējos legāli atļautos" jauninājumus ieviesīs vēlāk.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 13:58, pirms 11 gadiem
Zinot Laudas precizitāti prognozēs var izdarīt tik vienu secinājumu: RBR nav ātrākā komanda šobrīd.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-11 14:53, pirms 11 gadiem
hecs rakstīja: Nju ko, tad cerams būs ko skatīties šogad, nebūs vienas komandas dominance pār citām, kuras "pēdējos legāli atļautos" jauninājumus ieviesīs vēlāk.
kur tev pagājušajā sezonā bija vienas komandas dominance?

     [+] [-]

, 2013-02-11 15:08, pirms 11 gadiem
karliss rakstīja: Zinot Laudas precizitāti prognozēs var izdarīt tik vienu secinājumu: RBR nav ātrākā komanda šobrīd.
Ņemot vērā to, ka Fettela ātrākais aplis ar cietajām riepām bija tikai par ~ 0,7 lēnāks kā Masas ātrākais apli ar mīkstajām riepām, un to, ka priekšā neviens cits ar cietajām riepām nebija, tad jādomā, ka Laudam šobrīd varētu būt taisnība.

     [+] [-]

, 2013-02-11 17:24, pirms 11 gadiem
ja Ferrari būs tuvāk RB kā pērnajā sezonas sākumā. Alonso var dabūt trešo titulu.