Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso pauž neapmierinātību ar šī brīža F1 kalendāru

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Alonso pauž neapmierinātību ar šī brīža F1 kalendāru
Fernando Alonso

"Alpine" komandas F1 braucējs Fernando Alonso paudis neapmierinātību ar šī brīža situāciju, kad trīs nedēļu laikā ir trīs F1 posmi pēc kārtas, no kuriem daži notiek dažādos kontinentos.

Pēdējās nedēļas F1 braucējiem un to pārstāvētajām komandām ir gana saspringtas. Pēc Turcijas Grand Prix posma (8.-10.oktobris) F1 čempionāts pārcēlās uz ASV (22.-24.oktobris). Pēc ASV posma nākamās trīs nedēļas ir ļoti spraigas, jo trīs posmi (tika) tiks aizvadīti trīs nedēļu ietvaros – Meksikas GP (7.novembris), Brazīlijas GP (14.novembris) un Kataras GP (21.novembris).

"Alpine" komandas F1 braucējs Fernando Alonso nav apmierināts ar to, kā šogad sastādīts F1 kalendārs.

''Šī brīža sērija, kas sastāv ar trīs F1 sacīkstēm pēc kārtas, noorganizēta ļoti neveiksmīgi. Starp posmiem ir divpadsmit stundu lidojumi, un šādos apstākļos mehāniķiem un komandai ir grūti noturēt spēkus. Pēc Meksikas posma mehāniķi līdz vēlai naktij visu vāca, lai paspētu lidojumā uz Brazīliju, kur atkal vajadzēja visu izpakot un aprīkot boksus. Trīs posmi pēc kārtas ir uz spēju robežām,'' saka Fernando Alonso, kurš šobrīd F1 kopvērtējumā ar 60 punktiem ieņem desmito vietu.

''Mums jāatrod labāki kalendāra risinājumi. Ostina atrodas tikai pusotras stundas attālumā no Mehiko, bet kāpēc starp šiem posmiem bija divu nedēļu pauze? Dīvaini, ja kaimiņu sacīkstes šķir divas nedēļas, bet sacīkstes dažādos kontinentos seko viena pēc otras."

Izmantotie resursi:
Формула 1 на F1News.ru - все новости Формулы 1...

     [+] [-]

, 2021-11-10 13:51, pirms 2 gadiem
Nevar nepiekrist