Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers atkal testēs 2007. gada ''Ferrari'' modeli

Šūmahers atkal testēs 2007. gada ''Ferrari'' modeli
Mihaels Šūmahers
Foto: AP

Pēc Pitpass.com rīcībā esošās informācijas, septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers nākošajā nedēļā aizvadīs kārtējos braucienus ar 2007. gada ''Ferrari'' bolīdu.

Šūmahers pirmos testus aizvadīja jūlija beigās, kad viņš izbrauca ar 2007. gada ''Ferrari'' modeli. Lai arī komanda cerēja, ka vācietim tiks atļauts piedalīties testos ar jauno modeli, tas nenotika. Tā vietā Šūmahers Itālijā ar kartingu piedalījās testu braucienos. Tagad tiek ziņots, ka Šūmahers nākamnedēļ – otrdien un trešdien, Mudžello trasē Itālijā, aizvadīs divu dienu ilgus testus.

Lai arī daudzi ar nepacietību gaida to brīdi, kad trasē atgriezīsies slavenais vācietis, sportista dalība šajā Valensijas posmā joprojām ir apdraudēta. Tikai pēc pilnīgām medicīniskajām pārbaudēm noskaidrosies, vai Šūmahers var braukt, vai nevar. Atgādināsim, ka pēc februārī piedzīvotā kritiena ar motociklu Šūmaheru joprojām vajā kakla sāpes.

Šī iemesla dēļ sportista menedžeris Villijs Vēbers ir pārtraucis ražot suvenīrus ar Šūmahera simboliku. ''Kamēr nebūs pilnīga skaidrība, mēs neražosim un netirgosim nekādus suvenīrus,'' saka Vēbers.

Izmantotie resursi:
pitpass.com
f1-live.com

Slēpts komentārs: FK22

  +2 [+] [-]

, 2009-08-10 17:39, pirms 15 gadiem
ceru viņu ieraudzīt Valensijā ferrari formulā!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-11 08:09, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: to kas bildē
Kurš viņam kaut ko lielāku vairs uzticēs?