Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kobajaši tuvu līgumam ar "Caterham"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kobajaši tuvu līgumam ar "Caterham"
Kamui Kobajaši
Foto: Digitale/Scanpix

Japāņu autosportists Kamui Kobajaši ir tuvu tam, lai atgrieztos Formulā 1, liecina jaunākā informācija.

Kobajaši startēja "Sauber" komandā, kad pēc 2012. gada sezonas beigām vietu tās sastāvā zaudēja. Pērn viņš bija oficiālais "Ferrari" komandas testpilots, kā arī ar "Ferrari 458" automašīnu piedalījās Lemānas 24 stundu un citās sacensībās.

Par Kobajaši iespējamo atgriešanos F1 apritē tiek runāts jau ilgāku laiku. Cenšoties nodrošināt sev vietu uz starta 2013. gada sezonā, Kobajaši pat savus līdzjutējus lūdza ziedot naudu šim mērķim, kā rezultātā tika pie vairākiem miljoniem eiro.

Vēl pirms ziemassvētkiem Kobajaši tika redzēts apmeklējam "Caterham" bāzi Lielbritānijā un tagad šī F1 komanda apstiprina, ka japānis ir viens no kandidātiem uz vietu pamatsastāvā. Atgādinām, ka "Caterham" ir vienīgā komanda, kas vēl nav paziņojusi nevienu pilotu 2014. gada sezonai, kamēr vēl viena brīva vieta ir "Marussia" vienībā.

"Šobrīd daudzu braucēju vārdi tiek saistīti ar "Caterham" komandu, kas ir ļoti labas ziņas," intervijā televīzijas kanālam "Sky" izteicies "Caterham" preses pārstāvis. "Tas būtu glaimojoši, ja kāds, kuram ir tāda pieredze, talants un popularitāte kā Kamui brauktu mūsu komandā. Sastāvu paziņosim, kad būs pienācis laiks un mums ir vairāki kandidāti, kam ir līdzīga pieredze kā Kamui."

Iepriekšējā F1 sezonā komandā brauca Gido van der Garde un Šārls Piks. Kamēr Pika izredzes palikt vienībā tiek vērtētas kā vājas, Van der Gardem tās ir krietni labas.

"Caterham" runasvīrs arī apstiprinājis, ka vismaz viens no komandas braucējiem 2014. gadā būs "pieredzējis", apsolot, ka paziņojums sekos "ļoti, ļoti drīz".

"Ņemot vērā izmaiņas F1 noteikumos, ir ļoti svarīhi, lai komandā brauktu kāds ar labu pieredzi," viņš saka.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-10 12:11, pirms 11 gadiem
Līdzīga pieredze kā Kamui?

hmmm nebrīnītos ja runa ietu par Algesuari. Viņam līdzi nāktu spāņu piķis. Un viņš ir pelnījis vēl vienu iespēju. Visai labi brauca ar TR.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-10 13:24, pirms 11 gadiem
Kobijaši ir malacis - savākto naudu nav notrallinājis kā Repše savulaik, bet gan nolicis maliņā un tagad depozītu liek lietā, lai nodrošinātu braukšanu F1.

P.S. viens no visinteresantākajiem pilotiem, kurš uzdrošinājās veikt daudz apdzīšanas arī tādās vietās, kur to izdarīt bija ļoti grūti.
Vismaz cīņā par pakaļu noteikti varētu būt kandidāts uz 1.vietu.

     [+] [-]

, 2014-01-10 14:32, pirms 11 gadiem
Ja varetu likt likmes tad es teiktu Kobajaši un Gido van der Garde bus sastava. Kobajaši nak lidzi nedaudz naudas ir pieredze, ka ari ir atrs salidzinajuma ar parejiem kandidatiem - Gido van der Garde nak pieklajiga nauda lidzi vidusmera pilots ar iespeju progreset.

Marussia nenemsos prognozet, jo vini acimredzot ka nabadzigakie pedejie nosauks atlikuso pilotu, tad tur ceres tikt visi parejie un cik kuram naudas nak lidzi, kas to lai zin.

     [+] [-]

, 2014-01-10 16:13, pirms 11 gadiem
Kobajaši ir viens no pilotiem kuru ir vērts atbalstīt

     [+] [-]

, 2014-01-10 19:28, pirms 11 gadiem
BUF-Sabres95 rakstīja: Kobajaši ir viens no pilotiem kuru ir vērts atbalstīt
Piekrītu, labākais no JP f1 pilotiem.