Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Red Bull'': ''Vēbers palīdzēs Fetelam''

''Red Bull'': ''Vēbers palīdzēs Fetelam''
Marks Vēbers, Kristians Horners un Sebastiens Fetels vēl cer uz brīnumu
Foto: AP

''Red Bull'' komandas boss Kristians Horners atzinis, ka tagad austrālietis Marks Vēbrs palīdzēs Sebastienam Fetelam cīnīties par čempiontitulu.

Pēc uzvaras Japānā Fetels kopvērtējumā pietuvojās abiem ''Brwan GP'' komandas pilotiem. No Rubensa Barikello vācietis atpaliek par diviem, bet no Džensona Batona par 16 punktiem. Vēbers jau ir zaudējis iespēju šogad kļūt par čempionu, taču Fetelam vēl ir cerības.

''Vēbers ir komandas cilvēks un viņš saprot, ka tagad viņam būs jāatbalsta Fetels,'' vācu laikrakstam Sport Bild atzina Horners. Arī pats sportists atzina, ka pieņems šādu lomu. ''Ja man komanda lūgs palīdzēt Fetelam, es to noteikti darīšu.''

Citādākā situācijā ir ''Brawn GP'' komanda, jo tur par čempionu var kļūt gan Batons, gan Barikello, tāpēc šeit katrs pilots cīnīsies par sevi. Konstruktoru kausā praktiski uzvaru ir izcīnījuši ''Brawn GP'', kuri savu tuvākos sekotājus ''Red Bull'' apsteidz par 35,5 punktiem. Taču, ja gadījumā pēdējās divās sacīkstēs ''Brawn GP'' paliek bez punktiem, bet ''Red Bull'' abās sacīkstēs izcīna dubultuzvaru, tad ražotāju kauss pāries ''Red Bull'' komandas īpašumā.

Katrā gadījumā Brazīlijas posmā noteikti ies karsti.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

  +4 [+] [-]

, 2009-10-09 10:23, pirms 15 gadiem
cerams izdosies, ja ne uzvarēt vismaz izraisīt intriģējošas beigas!
Slēpts komentārs: Buhanka

  +3 [+] [-]

, 2009-10-09 10:35, pirms 15 gadiem
Gruti jau red bull blìcei bus, bet nja sie brauks ka japana un ari webers brauks puntos. Tad wiss ir iespejams jo brawn knapi welk punktos. .
Slēpts komentārs: Mr.Burns

     [+] [-]

, 2009-10-09 13:57, pirms 15 gadiem
situācija sarežģīta, taču ne bezcerīga. Tikpat labi arī Raikonens varētu palīdzēt, jo viena no kamandām kur varētu viņš braukt ir RBR.