Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" veic pārrunas ar Rosbergu

"McLaren" veic pārrunas ar Rosbergu
Niko Rosbergs
Foto: AP

Vācu autobūves uzņēmuma "Mercedes" motoru sporta nodaļas boss Norberts Haugs atzinis, ka šobrīd "McLaren" veic pārrunas ar F-1 komandas ''Williams'' pilotu Niko Rosbergu.

Ne viens no "McLaren" komandas pilotiem šobrīd neuzrāda tādus rezultātus, kādus gribētu redzēt komanda un tās atbalstītāji. Pirms Valensijas posma "McLaren" komandas vadītājs Martins Vitmāršs paziņoja: "Kovalainena mērķis Valensijā – uzvarēt, jo viņš ir spējīgs to izdarīt." Sportists izcīnīja ceturto vietu Valensijā, bet nākamajā posmā viņš palika sestais.

Ik pa laikam tiek runāts, ka Kovalainena vietā nākamgad varētu startēt kāds cits pilots, un nu Haugs atklāja, ka "McLaren" tiešām veic pārrunas ar Rosbergu. ''Niko ir mūsu redzes lokā un mēs šobrīd ar viņu veicam pārrunas,'' iesāk Haugs. ''Nepārprotami, tādu pilotu, kāds ir Rosbergs, savā sastāvā gribētu redzēt daudzas komandas. To skaitā ir arī "McLaren".''

F-1 kopvērtējumā Rosbergs ar 25,5 punktiem kopvērtējumā ieņem piekto vietu, kamēr Hamiltons ir astotais (19 punkti), bet Kovalainens 12.vietā (deviņi punkti).

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-09-09 09:25, pirms 15 gadiem
Nesaprotu, kaa McLaren tik ilgi ir nomarineejsuhi Kovalainenu ar taadu sniegumu???

     [+] [-]

, 2009-09-09 12:41, pirms 15 gadiem
abi piloti nekad nerādīs augstvērtīgu sniegumu! kādam jābūt ieročnesējam...