Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kovalainens startēs Turcijā

Kovalainens startēs Turcijā
Viss kārtībā, rāda Heiki Kovalainens
Foto: AP

F-1 komandas ''McLaren'' pilots Heiki Kovalainens pēc Spānijā piedzīvotās avārijas ir izgājis visas medicīniskās pārbaudes un saņēmis atļauju startēt Turcijas lielajā balvā.

Atgādināsim, ka Spānijas lielajā balvā vienā no apļiem diezgan nepatīkamu avāriju piedzīvoja "McLaren" komandas pilots Heiki Kovalainens, kurš ar 220 km/h lielu ātrumu ieskrēja trases norobežojuma sienā, pēc kā pilots zaudēja samaņu. Viņš uzreiz tika aiztransportēts uz vietējo "Hospital General de Catalunya" slimnīcu, kur ārsti izmeklēja somu sportistu. Pēc apskates tika konstatēts, ka pilotam, neskatoties uz šo diezgan iespaidīgo avāriju, ir tikai sasists kakls un elkonis.

''Pēc medicīniskās pārbaudes galvenais FIA medicīnas delegāts paziņoja, ka Kovalainens varēs piedalīties 2008.gada Turcijas lielajā balvā,'' teiksts FIA paziņojumā.

''Neskatoties uz šo nepatīkamo avāriju, gribu braukt pēc iespējas ātrāk,'' saka Kovalainens. ''Var redzēt, ka FIA ir ļoti labi pastrādājis pie lietām, kas saistītas ar sportistu drošību. Vēlos pateikties FIA par tās drošības standartiem un tiem cilvēkiem, kas pēc avārijas mani uzmanīgi izcēla no mašīnas.''

Pēc formulas rūpīgākas apskates tika konstatēts, ka avārijā vainojama ir kļūda riteņa diskā, kas radusies ražošanas procesā nevis tajā iekļuvušais svešķermenis.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-05-09 11:16, pirms 16 gadiem
Labs
Heiki noliec to bijuso macu pilotu Kimi pie vietas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-09 12:01, pirms 16 gadiem
Nesatraucies, noliks kā nākas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja