Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Volfs uzrunājis Fetelu kā iespējamo Hamiltona aizvietotāju

Juris Grīns
Juris Grīns

Volfs uzrunājis Fetelu kā iespējamo Hamiltona aizvietotāju
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com

Domājot par pilotiem, kas varētu aizvietot Luisu Hamiltonu nākamajā sezonā, "Mercedes" vadītājs Toto Volfs sazinājies ar četrkārtējo F1 čempionu Sebastianu Fetelu, kurš kādu laiku sacīkstēs vairs nestartē.

Fetels no F1 aizgāja pēc 2022. gada sezonas, atbrīvojot vietu "Aston Martin" komandā Fernando Alonso. Vācietis nekad nav teicis, ka neatgriezīsies, lai gan atzinis, ka vēlas vairāk laika veltīs citām lietām.

Sniedzot interviju šveiciešu medijam "Neue Zurcher Zeitung", Fetels atklāj, ka Volfs ar viņu nesen ir sazinājies.

"Es biju pārsteigts par šīm izmaiņām," komentējot Hamiltona pievienošanos "Ferrari", sacīja Fetels. "Toto man nezvanīja, bet mēs apmainījāmies ar teksta ziņām. Līdz šim nebūtu problēma atgriezties, jo arī 36 gadu vecumā jūtu, ka man vēl priekšā ir visas pasaules laiks. Tas nav nekur pazudis. Šo gadu, ko esmu pavadījis prom no sacīkstēm, esmu daudz iemācījies, arī par sevi. Esot tam visam otrā pusē, tas atstājis lielu ietekmi, uzjundījuši daudzi jautājumi. Pagaidām es neesmu nekādos aktīvos projektos."

Jautāts, vai drīzāk atgriešanās F1 čempionātā ir neiespējama, Fetels sacīja: "Nē. Jau iepriekš esmu teicis, ka šajā ziņā neteikšu tīru nē, jo ticu, ka viss notiekošais ir process. Varbūt pienāks brīdis, kad teikšu jā, kad gribēšu atgriezties un mentāli būšu sakārtojis domas, lai man tas atkal šķistu jēgpilni. Taču šobrīd man klājas ļoti labi arī bez "Formulas 1". Nav stingra nē un nav arī stingra jā."

Fetels par F1 čempionu kļuva 2010., 2011., 2012. un 2013. gada sezonās, tolaik startējot "Red Bull" komandā. Savā karjerā viņš pārstāvējis arī "BMW Sauber", "Toro Rosso", "Ferrari" un "Aston Martin". Kopumā pilots aizvadījis 15 ar pusi sezonas, izcīnot 53 uzvaras un 122 pjedestālus.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-03-11 09:34, pirms 2 mēnešiem
Bez publicitātes, pieredzes un tehnisko zināšanu ienešanas nekādu citu pienesumu neredzu. Pēdējie gadi parādīja, ka Fetels vairs ne tuvu nav tik ātrs kāds bija karjeras zelta gados. Ja jaunai Kimi sevi labi parādīs F2, tad tas komandai ilgtermiņā būtu labāks variants. Protams šobrīd labs variants ir Sains ar 1+1 gadu līgumu...