Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Par ''McLaren'' lems februārī

Pirmās Formulas komandai ''McLaren'' nāksies gaidīt nākamā gada 14. februāri, kad tiks paziņots lēmums, vai ''McLaren'' mašīnas drīkstēs piedalīties 2008. gada sezonā.

Rona Denisa vadītās komandas pārstāvji bija ieradušies uz Pasaules Motosporta padomes (WMSC) sanāksmi, kurā tika paredzēts nolasīt spriedumu, taču WMSC pārstāvji nolēma, ka lieta jāizskata vēl sīkāk, un pārcēla to uz 2008. gada 14. februāri.

Atgādinām, ka pērnās sezonas laikā ''McLaren'' sodīja par slepeni iegūtu ''Ferrari'' dokumentu izmantošanu savu bolīdu konstruēšanā. ''McLaren'' nācās škirties no visiem Konstruktoru kausā iegūtajiem punktiem, kā arī samaksāt 100 miljonu USD naudas sodu. Ja kāda detaļa no slepeni iegūtajiem papīriem tiks izmantota jaunās formulas konstrukcijā, ''McLaren'' var tikt nepielaisti nākamās sezonas sacīkstēm.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-08 23:28, pirms 16 gadiem
Dubultmorāle F-1 - Mclaren tika pārbaudīti ilgi un pamatīgi - rezultātā sods; Renault par to pašu - tā fiksi, fiksi un nekāda soda. kaut gan pārkāpums tieši tāds pats. Ja Mclaren neļaus piedalīties 2008.gada sezonā, iesaku viņiem sūdzēt FIA tiesā - un stabili vinnēs un vēl naudiņu atgūs, jo precedents, ka par tiem pašiem pārkāpumiem citus nesoda, jau ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-13 01:00, pirms 16 gadiem
Njaa tagad visiem kam nav slinkums Maclaren nodirsh ........... Bet Rons jau pats vainiigs

  +1 [+] [-]

, 2007-12-14 16:35, pirms 16 gadiem
sandriņa_f1_kimi

dazreiz liekas ka stuulbumam nau robezuu unj tuu to savaa komentaa neapgaazamii pieraadii...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja