Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"BMW" plāno atgriezties DTM

"BMW" plāno atgriezties DTM
Mario Tīsens
Foto: AP

"BMW", kas nesen paziņoja, ka nākamgad pametīs F-1, jau izskata iespējas, kur varētu startēt turpmāk. Iespējams, ka 2011. gadā tā startēs DTM seriālā.

Pēc aiziešanas no F-1 "BMW" neplāno pamest autosportu pavisam. Šogad komanda startē arī pasaules salonautomobiļu čempionāta (WTCC), taču šī gada noteikumi, kas valda WTCC čempionātā, un rezultāti nav tik labi, kā gribētos. Pastāv iespēja, ka komanda varētu samazināt savas aktivitātes WTCC seriālā, lai jau 2011. gadā ar pilnu jaudu varētu iesaistīties DTM. Līdz šim WTCC dominē "Seat", bet četrus posmus pirms sezonas beigām labākais no "BMW" ir Augusto Farfuss, kurš ieņem trešo vietu.

"WTCC ir daļa no mūsu salonautomobiļu sacīkstēm, taču nav noslēpums, ka mēs neesam apmierināti ar izmaiņām, kas notikušas pagājušajā un šajā gadā, taču vēl nekāds lēmums nav pieņemts" saka Mario Tīsens. "Noteikti, ka startēsim salonautomobiļu sacīkstēs arī nākotnē. Startēsim gan kā rūpnīcas komanda, gan arī piegādāsim savu tehniku privātajiem braucējiem. Ir mums padomā arī citi projekti, taču pagaidām par tiem neko vairāk jums teikt nevaru."

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-08-10 00:48, pirms 15 gadiem
Interesanti, kur gan tagad pazuduši visi Hondas nolicēji, kuri kādreiz teica, ka tā nedrīkst darīt. sausie fakti itkā liecina par pretējo: Honda šogad joprojām finansē Brawn GP, bet Bumeri grasās atstāt Zauberu pliku, nabagu un vēl bez sirdslietas.

     [+] [-]

, 2009-08-10 19:47, pirms 15 gadiem
Zaubers ar savu pieredzi noderēs jebkurai komandai.