Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: "Panākt "Brawn GP" būs ļoti sarežģīti"

Horners: "Panākt "Brawn GP" būs ļoti sarežģīti"
Kristians Horners
Foto: AFP

"Red Bull Racing" F1 komandas vadītājs Kristians Horners atzinis, ka viņa vadītajai komandai būs ļoti grūti konstruktoru kausa kopvērtējumā noķert "Brawn GP" komandu.

Svētdien notikušajā Turcijas Grand Prix "Red Bull" komandai gan izdevās iegūt par četriem punktiem vairāk nekā kopvērtējuma līderiem, tomēr austriešu komanda joprojām no "Brawn GP" atpaliek par 39,5 punktiem. Komandas vadītājs Kristians Horners atzīst, ka atstatums joprojām ir ļoti liels: "Kopvērtējumā panākt "Brawn GP" būs ļoti sarežģīti, taču Turcijā mēs četrus punktus atguvām. Viņiem joprojām ir liels pārsvars, tomēr priekšā vēl ir daudz posmu. Iegūtie 14 punkti ir lielisks komandas rezultāts, bet ir ļoti sarūgtinoši, ka mēs nespējām apsteigt Batonu."

Horners cer, ka viņa komanda spēs pietuvoties "Brawn GP" jau nākamajā nedēļā notiekošajā Lielbritānijas Grand Prix, uz kuru "Red Bull" formulai būs vairākas jaunas detaļas. "Mūsu darbinieki rūpnīcā veic lielisku darbu. Viņi nenogurstoši strādā, lai mums būtu vairāki formulas atjauninājumi uz Silverstonas posmu. Tā kā Silverstona ir ātra trase, mums ir lielākas iespējas pārspēt pretiniekus."

Atgriežoties pie svētdienas sacīkstes, Horners min, ka būtu ļoti sarežģīti uzvarēt arī gadījumā, ja Sebastjens Fetels pirmajā aplī nebūtu pieļāvis kļūdu: "Domāju, ka būtu ļoti grūti pārspēt viņus jebkurā gadījumā. Labāka iespēja uzvarēt būtu ar trīs pitstopu stratēģiju, ja Fetels būtu bijis priekšā Džensonam. Mēs izvēlējāmies palikt pie trīs pitstopu stratēģijas, bet tā nostrādātu tikai tad, ja Vetels starp pirmo un otro pitstopu tiktu priekšā Džensonam, bet tas šoreiz neizdevās. Tikmēr lielisku sacīkstes vidusdaļu aizvadīja Marks Vēbers, kurš ar ļoti smagu formulu spēja būt gana ātrs."

Turcijas Grand Prix Marks Vēbers un Sebastjens Fetels izcīnīja attiecīgi otro un trešo vietu. Kopvērtējumā Fetelam ir 29 punkti, kas ir par 32 punktiem mazāk nekā čempionāta līderim Batonam. Otrs "Red Bull" pilots Vēbers no Fetela atpaliek pusotru punktu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-08 18:21, pirms 15 gadiem
Neiespējami,ja būsim precīzi,neticu,ka tagad pēkšņi viņu formulas apstāsies!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-06-08 18:23, pirms 15 gadiem
Šajā komandā ir spēku ziņā līdzvērtīgākie piloti! Lai viņiem veicas!