Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Brauns: "Šūmahers būs konkurētspējīgs"

Brauns: "Šūmahers būs konkurētspējīgs"
Ross Brauns un Mihaels Šūmahers
Foto: AP

''Brawn GP'' komandas šefs Ross Brauns ir pārliecinās, ja ''Ferrari'' būs pietiekami konkurētspējīgi, tad septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers varētu izcīnīt uzvaru.

Šūmahers vēl nav braucis ar jauno ''F60'' modeli un nevarēs to darīt līdz Valensijas treniņbraucieniem. Brauns, kurš bija kopā ar Šūmaheru, kad viņš izcīnīja savus titulus, ir pārliecināts, ka bijušais pasaules čempions būs konkurētspējīgs.

''Esmu pārliecināts, viņš būs spēcīgs,'' laikrakstam Gazzetta dello Sport saka Brauns. ''Joprojām atceros viņa lielisko braucienu 2006.gadā Brazīlijā. Protams, viņam būs jāpierod pie jaunā modeļa, taču esmu pārliecināts, ja viņš neuzvarēs, tad tā nebūs viņa vaina, jo ''Ferrari'' šobrīd nav īsti konkurētspējīga cīņām par uzvaru.''

''Formula braukšanas ziņā nav īpaši mainījusies. Lielākās grūtības, ar kurām varētu saskarties Šūmahers – sliku riepas. Jā, viņš labi nepazīst Valensijas trasi, taču uzskatu, ka simulatori viņam palīdzēs.''

''Šūmahers atgriežas ar apņēmību un nopietnību. Esmu uztraukts un ar nepacietību gaidīšu, kad viņš dosies trasē.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-07 09:59, pirms 15 gadiem
Shitie gan ir labi chomi, kopsh seniem laikiem

  +1 [+] [-]

, 2009-08-07 10:04, pirms 15 gadiem
ir arī tādas ziņas, proti neoficiālas, ka Renault būs nākamā komanda kura pametīs F1
un Brawn GP vadītājs Brauns pats ar nav nekāds lēnais tipiņš, jo savās mājās Devonā pārsniedzis mazliet ātrumu, atļauto 113km/h (70 jūdzes) vietā braucis ar ātrumu 161km/h (100 jūdzes)

     [+] [-]

, 2009-08-07 10:13, pirms 15 gadiem
Ginobili rakstīja: ir arī tādas ziņas, proti neoficiālas, ka Renault būs nākamā komanda kura pametīs F1
un Brawn GP vadītājs Brauns pats ar nav nekāds lēnais tipiņš, jo savās mājās Devonā pārsniedzis mazliet ātrumu, atļauto 113km/h (70 jūdzes) vietā braucis ar ātrumu 161km/h (100 jūdzes)
par to atruma parsneigsanu tepat esporta bija raksts, bet par renault aiziesanu runa nepartraukti. tapat ka par toyota un mercedes aiziesanu. jebkura bridi no F1 var aiziet renault, mercedes un toyota. un ja aizies sis komandas aizies ari ferrari.

  +3 [+] [-]

, 2009-08-07 10:29, pirms 15 gadiem
Gribētu izmēģināt to simulatoru uz kura Šūmis trennēsies Valensijas trasi!

     [+] [-]

, 2009-08-07 10:39, pirms 15 gadiem
rechstar rakstīja: Gribētu izmēģināt to simulatoru uz kura Šūmis trennēsies Valensijas trasi!
Tas simulators nav nekas ļoti ārkārtējs. Tas ir nedaudz tikai advancētāks (lasi- ar vairāk dažādām opcijām no realitātes), kāds ir pieejams dažādās labās izklaides vietās.
Papildus iespējas ir tas, ka ir iespējams vairāk ko darīt formulai, bet pēc būtības tas pats. Ja vienīgi ir nedaudz precīzākas trases.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-07 12:07, pirms 15 gadiem
treo rakstīja: Tas simulators nav nekas ļoti ārkārtējs. Tas ir nedaudz tikai advancētāks (lasi- ar vairāk dažādām opcijām no realitātes), kāds ir pieejams dažādās labās izklaides vietās.
Papildus iespējas ir tas, ka ir iespējams vairāk ko darīt formulai, bet pēc būtības tas pats. Ja vienīgi ir nedaudz precīzākas trases.
nu tu laid F1 piloti tak nebrauc ar kautkadiem autoizstades pieejamajiem simulatoriem, bet ar tiesam nopietniem F1 simulatoriem. pagajusaja gada pirms valensijas posma vel bija specials raksts(vairs neatceros vai esporta vai delfos, vai ari kautkur citur) par F1 simulatoriem kas izmaksa milzu summas. ari trases tiekot skenetas ar satelitiem tada veida panakot ka trase pa 99% ir preciza ka isteniba.
ir stulbi salidzniat tos nenopietnos simulatorus ar ko var pa desmitnieku izbraukt autoizstades un go planet ar tiem slepenajiem simulatoriem ko izmanto F1 komandas savas bazes.

     [+] [-]

, 2009-08-07 15:25, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: nu tu laid F1 piloti tak nebrauc ar kautkadiem autoizstades pieejamajiem simulatoriem, bet ar tiesam nopietniem F1 simulatoriem. pagajusaja gada pirms valensijas posma vel bija specials raksts(vairs neatceros vai esporta vai delfos, vai ari kautkur citur) par F1 simulatoriem kas izmaksa milzu summas. ari trases tiekot skenetas ar satelitiem tada veida panakot ka trase pa 99% ir preciza ka isteniba.
ir stulbi salidzniat tos nenopietnos simulatorus ar ko var pa desmitnieku izbraukt autoizstades un go planet ar tiem slepenajiem simulatoriem ko izmanto F1 komandas savas bazes.
Protams. Pa lielam es Tev piekrītu. Bet mums kas nav profesionāļi tā atšķirība nav tik ļoti jūtama. Es piekrītu par trases precizitāti, ko arī minēju, kā arī to, ka sīkumos tos nevar salīdzināt. Bet pēc izskata tie neatšķiras ļoti daudz no tādiem.
Bija raidījums, kur pat skaidroja arī vēl kādēļ tādi ir vajadzīgi. Viens ir lai iepazītu trasi, bet formulā ir arī ārkārtīgi daudz dažādu sīkumu, kas tiek regulēti no stūres un ap to un lai pierastu pie tiem, kā arī noteiktu, kas kuram konkrētam pilotam ir vajadzīgs savādāk arī ir šie simulatori.
Bet pa vispārīgi es Tev piekrītu un to jau arī savā pirmajā komentārā pateicu!

     [+] [-]

, 2009-08-07 16:46, pirms 15 gadiem
Tas, man liekas, arī zābakam skaidrs. Ferrari viņu neņemtu, ja viņš nebūtu konkurētspējīgs.

     [+] [-]

, 2009-08-08 12:15, pirms 15 gadiem
treo rakstīja: Bet pēc izskata tie neatšķiras ļoti daudz no tādiem.
Pēc izskata arī zebra ir zirgam līdzīga! Nedaudz atkāpjoties no F1, tad var pateikt tā, ka ja gribi simulēt lidojumu ar 737, tad pietiek ar kompi mājās un Microsoft Flight simulator ieinstalēt, bet Latvijā piloti trenējas simulātorā, kurš maksā pāris citronu... Tās visas ir Pilnīgi nesalīdzināmas lietas....