Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Japānā F-1 posms 2010.gadā var arī nenotikt

Japānā F-1 posms 2010.gadā var arī nenotikt
Fudži F-1 posms
Foto: Digitale

Japānas F-1 posma organizatori paziņojuši, ka tie nevēlas rīkot Fudži trasē 2010.gadā vienu no čempionāta posmiem galvenokārt finansiālo apsvērumu dēļ.

Zināms, ka vairāku čempionātu posmi nenotiks vairs tur, kur notika. Šogad nenotiks Kanādas F-1 posms, lai gan tā organizatori vēlas atgriezties F-1 kalendārā nākotnē. Pirms Nirburgringas posma F-1 bosam Bernijam Eklstonam bija paredzēta tikšanās ar vienu vācu politiķi, kur tiktu pārrunāta Hokeinheimas nākotne, taču savu izteicienu dēļ par Ādolfu Hitleru tā tika atcelta. Savukārt Lielbritānijas GP turpmāk kādu laiku nenotiks Silverstonā.

Šodien kļuvis zināms, ka zem jautājuma zīmes ir arī Japānas F-1 posms 2010.gadā. Tā organizatori ir atteikušies no vēlmes rīkot šo posmu Fudži trasē finansiālo apsvērumu dēļ. Trases īpašnieki arī vēlas samazināt izmaksas posma sarīkošanā par aptuveni 20 - 30 miljoniem dolāru, taču pagaidām tas nav iespējams.

Šobrīd F-1 čempionāta kopvērtējumā līderis ir ''Brawn GP'' pilots Džensons Batons, otro vietu ieņem viņa komandas biedrs Rubenss Barikello, savukārt trešajā vietā pašlaik atrodas ''Red Bull'' braucējs Sebastiens Fetels.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-07 17:58, pirms 15 gadiem
Lai vecais celms labāk domā kā samazināt rīkošanas izmaksas, nevis apcirpt komandu budžetus! citādi F1 driz notiks tuksneša vidū vienā trasē ik pēc 2 nedēļām