Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens ātrākais pirmajā treniņā Saūda Arābijā, otrajā vietā Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens ātrākais pirmajā treniņā Saūda Arābijā, otrajā vietā Alonso
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Saūda Arābijas GP pirmajos treniņbraucienos ātrāko rezultātu uzrādīja Makss Verstapens, bet starp abiem "Red Bull" komanda braucējiem iespraucās un otro rezultātu sasniedza Fernando Alonso.

Verstapens pirms nepilnas nedēļas ar uzvaru iesāka jauno F1 čempionāta sezonu, aiz sevis atstājot komandas biedru Serhio Peresu, kamēr trešajā vietā ierindojās Karloss Saincs no "Ferrari". Šonedēļ Džidas ielu trasē sezona turpinās, jau ceturtdienā norit treniņbraucieni, kvalifikācija risināsies piektdien, bet sacīkste - atkal sestdienā.

Šodienas pirmajā treniņā Verstapens ar mīkstā sastāva riepām uzrādīja rezultātu 1:29.659, par 0.186 sekundēm pārspējot "Aston Martin" pilotu Alonso. Vēl 0.023 sekundes lēnāks bija Peress. Tālāk sekoja "Mercedes" braucējs Džordžs Rasels un "Ferrari" pārstāvji Šarls Leklērs ar Saincu.

Treniņa laikā notika divi mazi starpgadījumi. Vispirms sesijas pirmajā pusē līkuma iekšmalas sienu viegli aizskāra Lenss Strols. Lai gan pa gaisu aizlidoja nelielas atlūzas, vismaz vizuāli izskatījās, ka balstiekārta un priekšējais kreisais ritenis nav cietuši.

Treniņa beigu daļā trasē parādījās daudzi plastmasas maisiņi, vienu no kuriem "savāca" Leklērs, pēc kā devās boksos. "Tas ir kā braukt pa "Mario Kart" trasi," tēlaini izteicās pilots.

Otrā treniņa sākums šodien plkst. 19:00 pēc Latvijas laika.

Saūda Arābijas GP pirmais treniņš:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv