Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" sajauc riepas un izgāž F1 posmu, karjeras pirmo uzvaru izcīna Peress

Rolands Eliņš

"Mercedes" sajauc riepas un izgāž F1 posmu, karjeras pirmo uzvaru izcīna Peress
"Mercedes" piloti Bahreinas trasē. Foto: AP/Scanpix

"Formula 1" sezonas priekšpēdējā posmā Bahreinā, kas bija nosaukts kā Sahiras "Grand Prix", triumfēja Serhio Peress, gūstot savas karjeras pirmo uzvaru šajās sacensībās. Sacensību lielāko daļu uz uzvaru pretendēja abi "Mercedes" piloti, taču katastrofāls pitstopu apmeklējums viņiem abiem lika atkāpties no vadošajām pozīcijām, un Džordžam Raselam, lai arī pēc tam izdevās aizcīnīties līdz otrajai vietai, astoņus apļus pirms beigām pārplīsa riepa, liekot atkal zaudēt visu iegūto. Beigās Valteri Botass ieņēma astoto vietu, kamēr Rasels – devīto vietu.

F1 vadošā komanda "Mercedes" šo posmu aizvadīja bez pasaules čempiona Lūisa Hamiltona, kurš savu pirmo vietu šosezon jau nodrošinājis, taču nesen inficējies ar Covid-19. Viņu aizstāja Džordžs Rasels, , kurš kopā ar Valteri Botasu nodrošināja "Mercedes" pirmo starta rindu kvalifikācijā. Sacensības tika vēlreiz aizvadītas Bahreinā, kur F1 posms notika arī pirms nedēļas.

Sacensības jau pašā sākumā tika piebremzētas, jo pirmajā aplī avārijā cieta Šarls Leklērs un Makss Verstapens, kuri abi bija spiesti izstāties, un trasē devās drošības mašīna. Sadursmē cieta arī Serhio Peress, kuram nācās doties boksos, taču viņš varēja turpināt sacensības. Visā šajā haosā lielisks sākums izdevās Lendo Norisam, kurš līdz desmitajam aplim bija pamanījies pacelties no 19. vietas startā uz devīto vietu. Savukārt vadībā nostiprinājās abi "Mercedes" piloti.

Sacensību lielāko daļu vadībā atradās Hamiltona aizstājējs Rasels, un principā nekas neliecināja, ka viņu pozīcijas tiks apdraudētas. Taču pēc 60. apļa (no 87) trasē atkal devās drošības mašīna, un "Mercedes" nolēma šo brīdi izmantot, lai iesūtītu abus savus pilotus pitstopā. Tas, starp citu, nebija absolūti nepieciešams manevrs, bet gan komandas izvēle. Un tad sekoja notikumu virkne, kuru "Mercedes", F1 vadība un sporta veida apskatnieki nešaubīgi izmeklēs un izpētīs tuvākajā nākotnē, taču fakts bija tāds, ka Botasa pitstops ilga neparasti ilgi (gandrīz pusminūti), kamēr Rasels drīz pēc atgriešanās trasē tika informēts, ka viņam ir uzliktas nepareizais riepu komplekts... Ārzemju mediji norāda, ka Rasela formulai esot uzliktas Botasam paredzētās riepas, un Raselam nācās vēlreiz doties pitstopā, lai kļūdu labotu, kamēr Botasa formulai tā arī jaunās riepas netika uzliktas un viņam nācās turpināt sacensības ar vecajām riepām.

Taču fakts arī bija tāds, ka abi "Mercedes" piloti zaudēja savas vadošās pozīcijas un trasē atgriezās ceturtajā un piektajā vietā. Rasels drīz vien gan apsteidza Botasu un uzrādīja labu ātrumu, tuvojoties priekšā esošajam Peresam, kurš bija atguvies pēc sākotnējās neveiksmes, kamēr Botass acīmredzami zaudēja ātrumu un atslīdēja tālāk no pirmā trijnieka, zaudējot vairākas pozīcijas.

Rasels tuvojās Peresam un astoņus apļus pirms beigām atradās pozīcijā, kad drīz jau varētu domāt par līdera apdzīšanas manevriem. Taču sekoja jauna nelaime – viņa formula aizmugurējā riteņa riepa plīsa un viņam nācās veikt vēl vienu ārkārtas pitstopu, kas lika atkrist ārpus pirmā desmitnieka. Līdz sacīkšu beigām Rasels gan spēja izmantot "Mercedes" formulas ātrumu, lai pakāptos uz devīto vietu un tiktu pie saviem pirmajiem punktiem F1 karjerā. Taču vēl pirms nieka pusstundas viņš tēmēja uz uzvaru "Grand Prix" posmā...

Tagad šo mērķi piepildīja Meksikas pilots Serhio Peress, kurš pēc Rasela neveiksmēm nevienu citu sev tuvumā nepielaida un izcīnīja savu pirmo uzvaru karjerā. 30 gadus vecais meksikānis aizvadīja savu 194 posmu "Formula 1" sacensībās, viņš iepriekš bija kāpis uz goda pjedestāla deviņas reizes un aizvadīja salīdzinoši veiksmīgu 2020. gada sezonu, ieņemot piekto vietu kopvērtējumā.

Otro vietu šodien izcīnīja "Renault" pilots Estebans Okons, kuram šis ir pirmais goda pjedestāls F1 karjerā, bet trešā vieta Peresa komandas biedram Lensam Strollam. Botass beigās finišēja tikai astotajā vietā.

Informācija tiek papildināta

Braucēju kopvērtējums

VietaPilotsValstsKomandaPunkti
1.Lūiss HamiltonsGBRMercedes332
2.Valteri BotassFINMercedes205
3.Makss VerstapensNEDRed Bull-Honda189
4.Serhio PeressMEXRacing Point-Mercedes125
5.Daniels RikjardoAUSRenault112
6.Šarls LeklērsMONFerrari98
7.Karloss SainssESPMcLaren-Renault97
8.Alekss AlbonsTHARed Bull-Honda93
9.Lendo NorissGBRMcLaren-Renault87
10.Lenss StrollsCANRacing Point-Mercedes74
11.Pjērs GaslīFRAAlphaTauri-Honda71
12.Estebans OkonsFRARenault60
13.Sebastians FetelsGERFerrari33
14.Danils KvjatsRUSAlpha Tauri-Honda32
15.Niko HilkenbergsGERRacing Point-Mercedes10
16.Kimi ReikenensFINAlfa Romeo-Ferrari4
17.Antonio DžovinaciITAAlfa Romeo-Ferrari4
18.Džordžs RaselsGBRWilliams/Mercedes3
19.Romēns GrožānsFRAHass2
20.Kevins MagnusensDENHaas-Ferrari1
1 2 51 komentārs

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:00, pirms 4 gadiem
Ir jābūt ļoti, ļoti redzīgam, un ar ļoti spēcīgām brillēm, lai Raselā saskatītu supertalantu. Tā kā viņš brauc Viljams rada tikai un vienīgi jautājumu-kā viņš vispār tur vel ir noturējies?!

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:02, pirms 4 gadiem
Šis tikai parāda cik viegli Hamiltonam tie tituli ir nākuši Botasa laikā. Lai ko tur, protams, Hamiltons un Mercedes stāstītu nu nav Botas spējīgs izrādīt konkurenci Hamiltonam

  +1 [+] [-]

, 2020-12-06 21:02, pirms 4 gadiem
VapeNation rakstīja: Ir jābūt ļoti, ļoti redzīgam, un ar ļoti spēcīgām brillēm, lai Raselā saskatītu supertalantu. Tā kā viņš brauc Viljams rada tikai un vienīgi jautājumu-kā viņš vispār tur vel ir noturējies?!
Sportacentrs.com klasiķi

  +4 [+] [-]

, 2020-12-06 21:04, pirms 4 gadiem
Nu tā kā merši sapisa sacīksti, tā ir jāmāk.
5 apļos arī pēc sačakarēšanās pitstopā paspēja līdz 2. vietai aizšaut, bet tad caura riepa...
Apsveicu Cheko, bet nu reāli...ja nenotiek šāda ķibele aptuveni 10-11 no šodienas braucējiem iekš Hamiltona auto cīnītos par titulu.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:04, pirms 4 gadiem
Rassels sev šodien nodrošināja līgumu ar Mercedes uz 2022. gadu. Tas džeks ir supertalants, kurš izcīnīs daudzus titulus. F1 nākotne ir skaista - Ferrari un Leklērs, Red Bull un Verstapens, Mercedes un Rassels.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:04, pirms 4 gadiem
Un mēnešiem jau arī - kkā pēkšņi jāsāk laižot, kad Hamiltons ārā.Labi, pieņemšu ka tikai sakritība

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:05, pirms 4 gadiem
Intresanti kāpēc nekas tāds nenotika, kad brauca tas mīkstais Hamiltons

  +2 [+] [-]

, 2020-12-06 21:06, pirms 4 gadiem
killo2000 rakstīja: Šis tikai parāda cik viegli Hamiltonam tie tituli ir nākuši Botasa laikā. Lai ko tur, protams, Hamiltons un Mercedes stāstītu nu nav Botas spējīgs izrādīt konkurenci Hamiltonam
Šeit gan jāņem vērā, ka Rassels vienkārši ir spilgts talants. Tādi talanti vienmēr izceļas jau ar pirmo iespēju. Tas pats Hamiltons jau no pirmās dienas cīnījās kā līdzīgs ar līdzīgu pret Alonso. Verstapens jau savā debijas sacīkstē pie Red Bull stūres izcīnīja uzvaru.
Personīgi es no Rassela šajā sacīkstē neko zemāku par pjedestālu negaidīju. Uzvara jau nedēļas vidū šķita ļoti reāla.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:08, pirms 4 gadiem
Nja, Merši noraka sacīkstes gan Rasselam, gan Botasam. Verstapens arī palaida garām iespēju apsteigt Botasu kopvērtējumā. Bet prieks par Peresu. Vieta RB pamazām tuvojas.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:09, pirms 4 gadiem
killo2000 rakstīja: Un mēnešiem jau arī - kkā pēkšņi jāsāk laižot, kad Hamiltons ārā.Labi, pieņemšu ka tikai sakritība
Atkal apzināti sabotēja savas formulas?

  -2 [+] [-]

, 2020-12-06 21:09, pirms 4 gadiem
Lai kā man patīk Albons, jāsaka, ka Red Bull izdarās lielu muļķību, ja neatlaidīs Aleksu un nepaņems Peresu. Peress un Verstapena kombinācija būtu labs ierocis, kā izsist no ierindas Mercedes

  +5 [+] [-]

, 2020-12-06 21:09, pirms 4 gadiem
Mercedes aizņēmās Vetela strādniekus uz Rasela boksu?

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:12, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Šeit gan jāņem vērā, ka Rassels vienkārši ir spilgts talants. Tādi talanti vienmēr izceļas jau ar pirmo iespēju. Tas pats Hamiltons jau no pirmās dienas cīnījās kā līdzīgs ar līdzīgu pret Alonso. Verstapens jau savā debijas sacīkstē pie Red Bull stūres izcīnīja uzvaru.
Personīgi es no Rassela šajā sacīkstē neko zemāku par pjedestālu negaidīju. Uzvara jau nedēļas vidū šķita ļoti reāla.
Nu bet es jau to arī saku - kamēr Botasa tur gadu no gada sevi tipa apgreido uz Botasa 2.0, 3.0 utt. un beigās tāpat čiks vien ir, tikmēr tie, kam ir spējas, tie vnk ņem un mauc. Hamiltons ir spilgts talants, kuram blakus ir viduvējs talants, tāpēc arī teicu ka Hamim viegli tie tituli nāk.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:12, pirms 4 gadiem
Merc gan sačakarēja Raselam gonku, lai gan pie pēdējās Rasela problēmas viņi nebija vainīgi.

Ceru, ka Perezs ar šo uzvaru (kā arī otro vietu Turcijā un gandrīz trešo vietu Bahreinā) nodrošina vietu RB.

Okonam laikam neērti uz pjedestāla, starp iepriekšējo komandas biedru un čali kura dēļ Okonam nācās aiziet. Lai gan noteikti kopumā viņš ir laimīgs par savu pirmo pjedestālu

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:12, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Lai kā man patīk Albons, jāsaka, ka Red Bull izdarās lielu muļķību, ja neatlaidīs Aleksu un nepaņems Peresu. Peress un Verstapena kombinācija būtu labs ierocis, kā izsist no ierindas Mercedes
Jā, es arī biju viens no tiem, kas gaidīja Albona debiju F-1, bet nu viņam vispār neiet. Rezultāti tieši tādi paši, kā bija Gaslī. Ok, savos podiumos ir iebraucis, bet ar to ir par maz. Ar RB tehniku Top-6 jau nu stabili vajadzēja būt.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:13, pirms 4 gadiem
Merši uztaisija šovu ,citādi sacīkste bija diezgan garlaicīga pa brīnumu šajā trasē. Nafigā viņi riepas izdomāja mainīt , ja viņas bija tik 20 + apļus vecas un vēl pamanās nesagādāt riepas laicīgi pluss vēl sajaukt.
Tā visādi šodien redzējām cik ļoti pārvērtēts ir Botass , ja viņa poga čalis , kurš pirmo sacīksti aizvada meršu sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-06 21:14, pirms 4 gadiem
VapeNation rakstīja: Atkal apzināti sabotēja savas formulas?
Nu kkā jau tas kults, ka tikai Hamja meistarība rada to atšķirību ir jāstutē. Neizskatīsies labi ja čalis uzreiz iekāps un arī uzvarēs... Labi, tas tā puspajokam

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:16, pirms 4 gadiem
Perezs labu darbu paveica lai nokļūtu Red Bull komandā nākamgad. Albonu izspogāja trasē tīri atkal un arī veiksmīgu uzvaru izcīnija

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:16, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Merši uztaisija šovu ,citādi sacīkste bija diezgan garlaicīga pa brīnumu šajā trasē. Nafigā viņi riepas izdomāja mainīt , ja viņas bija tik 20 + apļus vecas un vēl pamanās nesagādāt riepas laicīgi pluss vēl sajaukt.
Tā visādi šodien redzējām cik ļoti pārvērtēts ir Botass , ja viņa poga čalis , kurš pirmo sacīksti aizvada meršu sastāvā.
Gribēja izmantot drošības mašīnu, jo pārsvars jau bija iekrāts, lai var ar jaunām kurpēm pabraukt un mierīgāku sirdi, bet njāa..

  +1 [+] [-]

, 2020-12-06 21:18, pirms 4 gadiem
evil11 rakstīja: Nu tā kā merši sapisa sacīksti, tā ir jāmāk.
5 apļos arī pēc sačakarēšanās pitstopā paspēja līdz 2. vietai aizšaut, bet tad caura riepa...
Apsveicu Cheko, bet nu reāli...ja nenotiek šāda ķibele aptuveni 10-11 no šodienas braucējiem iekš Hamiltona auto cīnītos par titulu.
Tiešām var iesēdināt jeb kuru F1 pilotu meršu formulā un viņš gan brauks pa priekšu visiem ,gan arī pogātu ārā Botasu

  -3 [+] [-]

, 2020-12-06 21:20, pirms 4 gadiem
Šis bija kārtējais iemesls, kāpēc Hamiltons nebrauc boksos, kad to īsti nevajag. Viņš tā zaudēja gan titulu ķīnā, gan monaco gp. Ar šīm divām reizēm pilnīgi pietika, lai pēc iespējas vairāk izvairītos no tās vietas.
Peress faktiski no pēdējās vietas ar salauztu formulas grīdu uzvar gonku.
p.s. žēl Rasela, jo visticamāk atkal paliks bez punktiem. Gonkā dominēt, pie tam braukt ar autiņu, kas nav paredzēts viņa augumam, jo Hamiltons ir 1,70m, Botass tur pat, kamēr Rasels ir 1,90m augums. Tas vien jau dod papildus gaisa pretestību, tāpēc arī zaudēja kvaleni. un noteikti Rasels ir potenciāls un reāls drauds Hamiltonam.
p.p.s. Botass menedžeri bija Toto un Hakinens. Citādi Botass var būt brīvs, jo ar tik švaku braukšanu gonkā nav ko darīt. Jau kuro reizi norakts starts, kuro reizi nespēj apdzīt.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-06 21:20, pirms 4 gadiem
ļoti gaidu, kad Ivars atkal ieslēgs Ivaru, vai arī šoreiz aste būs pakaļā un paklusēs?

Par pārējo, jāpiekrīt Putniņam un Vankam, čalis, kurš ir 4tais kopvērtējumā nav līguma uz nākamo sezonu ir wtf. Žēl Leklēra, domāju, ka varētu podium paņemt šodien, bet tas tikai mans viedoklis.

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:23, pirms 4 gadiem
karlsons13 rakstīja: Intresanti kāpēc nekas tāds nenotika, kad brauca tas mīkstais Hamiltons
Kad Hamiltons nebrauc pa priekšu merši pieņēm diezgan dīvainus lēmumus un arī veiksme nestāv klāt. Hamis beigs karjeru , tad redzēs , kas ar meršiem notiks

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:29, pirms 4 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: ļoti gaidu, kad Ivars atkal ieslēgs Ivaru, vai arī šoreiz aste būs pakaļā un paklusēs?

Par pārējo, jāpiekrīt Putniņam un Vankam, čalis, kurš ir 4tais kopvērtējumā nav līguma uz nākamo sezonu ir wtf. Žēl Leklēra, domāju, ka varētu podium paņemt šodien, bet tas tikai mans viedoklis.
Legleks pie sadursmes šodien vainīgs bija. Es šaubos kaut kā vai Legleks noturētu to 5. Vietu, jo Fetels nu galīgi neko nevarēja izdarīt ar to šrotu šodien

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:31, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Perezs labu darbu paveica lai nokļūtu Red Bull komandā nākamgad. Albonu izspogāja trasē tīri atkal un arī veiksmīgu uzvaru izcīnija
Vienīgi ir sajūta,ka RB grib izteiktu nr.2 aiz Verstapena un es nedomāju,ka pats Perezs būtu apmierināts ar tādu lomu komandā,Interesanti arī tas,ka RB ilgi gaida ar piedāvājumu Perezam,kaut arī viņš ir visu sezonu labāks par Albonu,tāpēc ir aizdomas,ka RB paši nemaz negrib Perezu(kas būtu diezgan savādi)

  +1 [+] [-]

, 2020-12-06 21:35, pirms 4 gadiem
13.piloti ir bijuši šosezon TOP3, kas liekas diezgan neticami

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:39, pirms 4 gadiem
haraldinho rakstīja: Vienīgi ir sajūta,ka RB grib izteiktu nr.2 aiz Verstapena un es nedomāju,ka pats Perezs būtu apmierināts ar tādu lomu komandā,Interesanti arī tas,ka RB ilgi gaida ar piedāvājumu Perezam,kaut arī viņš ir visu sezonu labāks par Albonu,tāpēc ir aizdomas,ka RB paši nemaz negrib Perezu(kas būtu diezgan savādi)
Es cik saprotu , ja Perezs nedabūs līgumu Red Bull, tad 2021. Gada sezonā būs rezerves braucējs Ferrāri komandā.
Bet nu tā buļļiem.nu vajag labu otro pilotu , kas saprot kā braukt ar to Red Bull mašīnu, citādi viņiem titulu ar Verstapenu kopīgi neizcīnīt

     [+] [-]

, 2020-12-06 21:57, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Legleks pie sadursmes šodien vainīgs bija. Es šaubos kaut kā vai Legleks noturētu to 5. Vietu, jo Fetels nu galīgi neko nevarēja izdarīt ar to šrotu šodien
Es jau neteicu, ka nebija vainīgs, vnk mans viedoklis, ka viņš varēja top3 šodien būt, kā būtu, ja būtu, bet Tava teksta otra daļa gan man neiet pie sirds, Leklērs ļoti labi jau šosezon un pagājušajā ir parādījis, ka māk labāk par Fetelu to formulu vadīt. Jautājums vai Fetelam ir vienalga vai citi iemesli nav svarīgi, Leklērs ir stabils pirmais Ferrari un spēj maksimumu no tās mašīnas izspiest.

     [+] [-]

, 2020-12-06 22:38, pirms 4 gadiem
archdevil rakstīja: Šis bija kārtējais iemesls, kāpēc Hamiltons nebrauc boksos, kad to īsti nevajag. Viņš tā zaudēja gan titulu ķīnā, gan monaco gp. Ar šīm divām reizēm pilnīgi pietika, lai pēc iespējas vairāk izvairītos no tās vietas.
Peress faktiski no pēdējās vietas ar salauztu formulas grīdu uzvar gonku.
p.s. žēl Rasela, jo visticamāk atkal paliks bez punktiem. Gonkā dominēt, pie tam braukt ar autiņu, kas nav paredzēts viņa augumam, jo Hamiltons ir 1,70m, Botass tur pat, kamēr Rasels ir 1,90m augums. Tas vien jau dod papildus gaisa pretestību, tāpēc arī zaudēja kvaleni. un noteikti Rasels ir potenciāls un reāls drauds Hamiltonam.
p.p.s. Botass menedžeri bija Toto un Hakinens. Citādi Botass var būt brīvs, jo ar tik švaku braukšanu gonkā nav ko darīt. Jau kuro reizi norakts starts, kuro reizi nespēj apdzīt.
Atkal tev patīk fantastiku dzīt... Hamiltons ir 1,74m, kamēr Rasels ir 1,85m. 11cm starpība nevis 20, un tā ir atšķirība.

     [+] [-]

, 2020-12-06 23:25, pirms 4 gadiem
Nu pa lielam man liekas kad Rasels nosita Hamiltona cenu ar šo, jo Hamis grib lielo naudu un līgums nav parakstīt s, mēs vēl neko nezinām par to kas būs ar Meršiem, baumo ka Hamiltonam nav motivācija un ir savi projekti uzsākti, jo palielam visi rekordi ir uzstādīti,jēga braukt f1, īsti neredzu...

Par Perezu, hm tur ir intresanti, jo Vertapens īsti negrib redzēt Perezu Red Bull, bet gan Hulkenbergu, bet redzot ko šogad dara Perezs, nu tad man liekas neparakstot Perezu Red Bull sev iešaus kajās... Protams kad viņš negribēs arī būt otrais pilots, bet gan cīnīties vienlidzīgi... Nu jautājumu ir vairāk kā atbilžu... Bet cerams Red Bull izdarīs pareizo izvēli, jo Albons nav stabils... Nu ja sezonas sākumā izskatijās cerīgi, tad tagad laikam nē un ja Red Bull grib iekost Meršiem, tad ir laiks pieņemt pareizo lēmumu...

     [+] [-]

, 2020-12-06 23:40, pirms 4 gadiem
Arsenich rakstīja: Nu pa lielam man liekas kad Rasels nosita Hamiltona cenu ar šo, jo Hamis grib lielo naudu un līgums nav parakstīt s, mēs vēl neko nezinām par to kas būs ar Meršiem, baumo ka Hamiltonam nav motivācija un ir savi projekti uzsākti, jo palielam visi rekordi ir uzstādīti,jēga braukt f1, īsti neredzu...

Par Perezu, hm tur ir intresanti, jo Vertapens īsti negrib redzēt Perezu Red Bull, bet gan Hulkenbergu, bet redzot ko šogad dara Perezs, nu tad man liekas neparakstot Perezu Red Bull sev iešaus kajās... Protams kad viņš negribēs arī būt otrais pilots, bet gan cīnīties vienlidzīgi... Nu jautājumu ir vairāk kā atbilžu... Bet cerams Red Bull izdarīs pareizo izvēli, jo Albons nav stabils... Nu ja sezonas sākumā izskatijās cerīgi, tad tagad laikam nē un ja Red Bull grib iekost Meršiem, tad ir laiks pieņemt pareizo lēmumu...
Nu hvz vai Hamim nosita cenu Rasels, bet nu Botasam 100%. Botasam labākajā gadijumā viena pilna sezona ir palikusi lai izglābtu savu karjeru meršos un F1 arī

     [+] [-]

, 2020-12-06 23:53, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Sportacentrs.com klasiķi
Vai Rasels ir tikpat talantīgs, kā Sutils, kuram tu savulaik pierakstīji milzīgu talantu?
Ja tu domā, ka Merši ir kā apliecinājums pilota talantam, tad tu esi prasts interneta trollis, jo katrs normāls cilvēks saprot, ka nebūt par 1-2 līderi braucot ar Meršu formulu var būt tikai tāds, kurš pirmo reizi vispār iesēžas F1 auto, vai arī tādā haosā Meršu staļļos kā tas bija šodien.

     [+] [-]

, 2020-12-06 23:54, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Rassels sev šodien nodrošināja līgumu ar Mercedes uz 2022. gadu. Tas džeks ir supertalants, kurš izcīnīs daudzus titulus. F1 nākotne ir skaista - Ferrari un Leklērs, Red Bull un Verstapens, Mercedes un Rassels.

Skatos tu cep supertalantus vienu pēc otra.

F-1 nākotne ir ļoti skaista, jo tai vispār vairs nav nākotnes, sakarā ar masveida pāriešanu uz elektroauto ražošanu, to dārgajām izmaksām un auto ražotāju nevēlēšanos investēt F-1 projektos tuvākajā nākotnē.
Maksimums 3-4 gadi.

     [+] [-]

, 2020-12-07 00:06, pirms 4 gadiem
killo2000 rakstīja: Nu bet es jau to arī saku - kamēr Botasa tur gadu no gada sevi tipa apgreido uz Botasa 2.0, 3.0 utt. un beigās tāpat čiks vien ir, tikmēr tie, kam ir spējas, tie vnk ņem un mauc. Hamiltons ir spilgts talants, kuram blakus ir viduvējs talants, tāpēc arī teicu ka Hamim viegli tie tituli nāk.
Tā viņš ir.
Žēl ka Botoss nevar runāt visu kā ir. Kaut gan bieži viņa teiktajā starp rindām var daudz ko izlasīt, ka viņš Hamim ir kā ieroču nesējs, un nekas vairāk.

     [+] [-]

, 2020-12-07 00:09, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Perezs labu darbu paveica lai nokļūtu Red Bull komandā nākamgad. Albonu izspogāja trasē tīri atkal un arī veiksmīgu uzvaru izcīnija
Domā, ka RB visi ir muļķi, un nesaprot ar kādu tehniku brauc Peress? Lai neuzvarētu ar Mersedes 2 formulu šai gonkā, kurā Merši noraka savus pilotus, bija ļoti jāpacenšas.
1 2 51 komentārs