Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Iespējams, kādreiz atgriezīšos McLaren"

Jānis Pārums

Hamiltons: "Iespējams, kādreiz atgriezīšos McLaren"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

Britu pilots Lūiss Hamiltons, kurš iepriekšējās sezonās pārstāvēja "McLaren", bet nākamajā gadā būs "Mercedes" pilots, neizslēdz iespēju, ka nākotnē tomēr varētu atgriezties savā iepriekšējā komandā.

"Nekad nesaki nekad," izteicās Hamiltons. "Pavadīju lieliskus gadus "McLaren" komandā. Tā vienmēr būs mana komanda. Ļoti iespējams, ka kādreiz atgriezīšos tur, taču pagaidām gribu virzīties uz priekšu un izmēģināt sevi jaunā komandā."

"Nenožēloju savu pāreju. Vajag pieņemt lēmumus un sekot tiem. Nav svarīgi, vai tas ir pareizs vai nav, galvenais – izspiest maksimumu no tā," uzsvēra britu pilots.

Visās sešās līdz šim aizvadītajās sezonās Hamiltons bija "McLaren" pilots. Savā debijas sezonā viņš izcīnīja otro vietu, bet nākamajā gadā jau triumfēja čempionāta kopvērtējumā. Pēdējās četrās sezonās brits kopvērtējumā palicis ārpus labāko trijnieka (divas ceturtās un divas piektās vietas). Aizvadītajā sezonā Hamiltons palika ceturtais aiz Sebastiana Fetela, Fernando Alonso un Kimi Raikenena.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-06 16:12, pirms 12 gadiem
Mclaren pārsvarā ir bijuši konkurentspējīgi, taču biežo formas krituma dēļ mclaren tā arī šos pēdējos gadus nav bijuši nopietni konkurenti uz titulu. Pārāk viļnveidīgs ir bijis to formulu ātrums. Un kaut kā nav ticības, ka kaut kas varētu iet uz augšu, tieši otrādi, komandai arvien grūtāk un grūtāk iet ar sponsoru piesaisti.
Dažkārt jāsper solis atpakaļ lai pēc tam spertu divus uz priekšu. Mercedess ir viss nepieciešamais lai kļūtu par čempionu komandu, tikai līdz šim trūcis top pilots.
Vēlviens nopietns aspekts kāpēc Hamis noteikti pārgāja uz Mercedes ir iespēja sevi pierādīt ne tikai kā ātram pilotam, bet arī kā nobriedušam un gudram pilotam, kas var pacelt komandu. Līdz šim valdījis uzskats, ka Hamis līdzīgi kā Raikonens ir ļoti ātrs, bet ne visai zinošs tehnikas jautājumos. Ja viņam izdosies pacelt komandu līdz nopietnai komandai kas cīnās par uzvarām, tad pirmkārt viņš būs apgāzis stereotipu par sevi un otrkārt būs izdarījis to ko Lauda minēja - Šūmaheru Mercedes gaidīja kā lielo glābēju un komandas attīstītāju, bet viņam trīs gadu garumā nekas neizdevās. Ja Hamiltons spēs pacelt komandu jau ar pirmo gadu, tad uz tāda pilota kā Šūmis fona Hamiltona akcijas cilvēku acīs ievērojami celsies.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-06 16:49, pirms 12 gadiem
Raikenena

  +3 [+] [-]

, 2012-12-06 17:32, pirms 12 gadiem
Atziņa bija gaidāma, bet mazliet pārsteidz, ka tik ātri...
Pēc 2-3 gadiem būs atpakaļ McLaren.

     [+] [-]

, 2012-12-06 18:43, pirms 12 gadiem
Būs man jauns favorīts. Pafanošu par Hamiltonu Mersedesā.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-06 19:04, pirms 12 gadiem
Ibra rakstīja: Atziņa bija gaidāma, bet mazliet pārsteidz, ka tik ātri...
Pēc 2-3 gadiem būs atpakaļ McLaren.
Gan pec sezonas gribes atpakal McLaren, ja ne pec sis tad pec nakosas noteiti, citur ar vinu ta neauklesies, jautajums vai vins vel bus vajadzigs.

     [+] [-]

, 2012-12-07 01:03, pirms 12 gadiem
Zombijs rakstīja: Gan pec sezonas gribes atpakal McLaren, ja ne pec sis tad pec nakosas noteiti, citur ar vinu ta neauklesies, jautajums vai vins vel bus vajadzigs.
naf to Hamiltonu Mclaren,labāk dabūt Kimi atpakaļ,neapstrīdu viņa talantu,bet neticu,ka Hamis braucot tajā pašā Lotus sasniegtu kaut uz pusi tik labus rezultātus kā Kimi,lai Hamis vinnētu,viņam vajag trīs faktorus-mašīnas izturību un ātrumu,kā ar veiksmi,bet Kimi un Alonso līdzīgus rezultātus spēj sasniegt ar bez kāda no šiem trim faktoriem, ar to ar atšķiras izcili braucēji no ļoti labiem(lai kā man patīk Hamis man tas jāatzīst),Hamis nekad nenobrauks ar vājāku mašīnu kā Hils ar Arrovs savulaik

     [+] [-]

, 2012-12-07 11:58, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: naf to Hamiltonu Mclaren,labāk dabūt Kimi atpakaļ,neapstrīdu viņa talantu,bet neticu,ka Hamis braucot tajā pašā Lotus sasniegtu kaut uz pusi tik labus rezultātus kā Kimi,lai Hamis vinnētu,viņam vajag trīs faktorus-mašīnas izturību un ātrumu,kā ar veiksmi,bet Kimi un Alonso līdzīgus rezultātus spēj sasniegt ar bez kāda no šiem trim faktoriem, ar to ar atšķiras izcili braucēji no ļoti labiem(lai kā man patīk Hamis man tas jāatzīst),Hamis nekad nenobrauks ar vājāku mašīnu kā Hils ar Arrovs savulaik
Nikijs Lauda un Fernando Alonso tev nepiekrīt

Lauda: "Sliktā mašīnā viņš ir labākais braucējs pasaulē, jo ir neiedomājami veikls un nepieļauj kompromisus"
Lauda: "Hamitlons ir labākais pilots pasaulē"

Alonso:“Ja man ir jāizvēlas starp Hamiltonu un Fetelu, tad es izvēlos Raikonenu,” sava sponsora “Viceroy” pasākumā jokoja Alonso. “Hamiltons ir vienīgais, kurš spēj uzvarēt arī tad, ja viņa rīcībā nav labākā formula, kamēr pārējie uzvar tikai tad, ja viņiem ir labākā formula.”
Alonso: Starp Hamiltonu un Fetelu es izvēlos...