Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers aizvada testus - ar kartingu

Šūmahers aizvada testus - ar kartingu
Mihaels Šūmahers turpina gatavoties Valensijas posmam
Foto: AP

Septiņkārtējais pasaules čempions F-1 Mihaels Šūmahers un "Ferrari" testu pilots Luka Badoers vakar Itālijā aizvadījuši braucienus ar kartingiem.

Jau ziņojām, ka Mihaels Šūmahers 23. augustā Valensijā aizstās Felipi Masu, kurš turpina veseļoties pēc negadījuma Ungārijas lielajā balvā. Ja nesen Šūmahers testēja un brauca ar 2007.gada formulu, tad vakar Itālijā viņš kopā ar Badoeru brauca ar kartingiem.

''Kartingi dod labu treniņa efektu, tāpēc kopā ar ''Tony Kart Team'' aizvadīju testu braucienus,'' iesāk Šūmahers. ''Uz doto brīdi nav nekā labāka manai sagatavošanai. Ja godīgi, tad ar kartingu ir grūtāk braukt nekā ar formulu. Arī karstums simulēs to gaisa temperatūru, kāda būs Valensijā. Kopā ar mani brauca Badoers. Kopa atcerējāmies, cik tomēr jautri braukt ar kartingiem.''

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-08-06 12:05, pirms 15 gadiem
Nu ja nevar ar F1, tad var vismaz ar kartingu

  +1 [+] [-]

, 2009-08-06 12:25, pirms 15 gadiem
es tikai brinos kapec ferrari neludza iespeju FOTAi lai atlauj sumaheram izbraukt ar simulatoru kurs sezonas laika ir aizliegts. varbut tiesam mikelim nemaz tie testi tik loti nebija vajadzigi, bet tie bija vajadzigi ferrari lai sezonas laika kautko notestetu.

  +5 [+] [-]

, 2009-08-06 12:34, pirms 15 gadiem
Drosi vien. Tapec ari ta asa reakcija uz Williams aizliegumu...

  +3 [+] [-]

, 2009-08-06 12:35, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: es tikai brinos kapec ferrari neludza iespeju FOTAi lai atlauj sumaheram izbraukt ar simulatoru kurs sezonas laika ir aizliegts. varbut tiesam mikelim nemaz tie testi tik loti nebija vajadzigi, bet tie bija vajadzigi ferrari lai sezonas laika kautko notestetu.
kapee domaa ka neluudza???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja