Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons: "Man ir 82 gadi un 1000 ideju, netaisos apstāties"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eklstons: "Man ir 82 gadi un 1000 ideju, netaisos apstāties"
Bernijs Eklstons
Foto: AP / Scanpix

Atbildot uz "Ferrari" prezidenta mājienu, ka F1 vadītājs ir jau pārāk vecs, lai ieņemtu tādu amatu, F1 boss apliecinājis savu vēlēšanos turpināt strādāt, minot Enco Ferrari piemēru 88 gadu vecumā.

"Man ir astoņdesmit divi gadi - to neviens nevar noliegt. Tomēr nejūtos tā, ka man būtu 82 gadi. Netaisos apstāties, man vēl ir tūkstotis ideju. Vai tad es esmu sliktā formā?," saka F1 boss Bernijs Eklstons. "Kādu laiku atpakaļ, kad Lukam bija tikai 40, es apspriedu jautājumus ar 88 gadus vecu džentelmeni. Viņu sauca Enco Ferrari. Ticiet man, savā vecumā viņš varēja likt man trīcēt, jo viņš bija ļoti ass cilvēks ar skaidru prātu. Tomēr es cienu Lukas viedokli. Nav nekādas drāmas. Viņš man ir vārdiski uzbrucis jau ne pirmo reizi, bet galu galā mēs vienmēr esam guvuši saprašanos. Man pret viņu nav sliktu jūtu."

"Ferrari" prezidents Luka di Montedzemolo pirms dažām dienām kritizēja Eklstonu par viņa vecumu… "Mans tēvs vienmēr teica, ka vecāki cilvēki ir jārespektē. Līdz tam brīdim, kad viņi ir jau sasniedz stadiju, kad vairs nekontrolē to, ko saka. Tad nu es šeit apstāšos. Neapšaubāmi, vecums bieži vien nav savienojams ar zināmām lomām un pienākumiem," tādējādi di Montedzemolo deva mājiemu, ka Eklstouns ir par vecu, lai vadītu F1.

Izmantotie resursi
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja