Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rasels ātrākais pirmajos treniņbraucienos Bahreinā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rasels ātrākais pirmajos treniņbraucienos Bahreinā
Džordžs Rasels. Foto: EPA/Scanpix

Šodien tika aizvadīti pirmie divi F1 treniņbraucieni pirms svētdien gaidāmā posma Bahreinā. Abos triumfēja ''Mercedes'' pilots Džordžs Rasels, kurš šajā posmā aizvieto ar Covid19 inficēto Lūisu Hamiltonu. Abos treniņbraucienos otrais palika ''Red Bull'' līderis Makss Verstapens, kamēr trešo vietu vienā no treniņiem ieguva Alekss Albons, kamēr citā Serhio Perezs.

Šodien tika aizvadīti pirmie divi treniņbraucieni Bahreinas GP. Jau iepriekš tika ziņots, ka šajā posmā sasirgšanas ar Covid19 dēļ nepiedalīsies čempionāta līderis ''Mercedes'' pilots Lūiss Hamiltons, kura vietu ieņēma ''Williams'' braucējs Džordžs Rasels.

Jau pirmajos treniņbraucienos jaunais britu pilots apliecināja savu talantu, abos esot ātrākais starp visiem braucējiem. Pirmajā treniņbraucienā otrais ierindojās ''Red Bull'' līderis Makss Verstapens, bet trešo vietu ieņēma Verstapena komandas biedrs Alekss Albons. Pirmo sešinieku noslēdza divi ''AlphaTauri'' piloti - Daņils Kvjats un Pjērs Gaslī.

Otrajā treniņbraucienā problēmas ar formulu bija ''Ferrari'' pilotam Šarlam Leklēram, kas sportistam neļāva noslēgt braucienu ar rezultātu. Līdzīgas problēmas ar formulu sagādāja ''McLaren'' braucējam Lendo Norisam, kamēr Leklēra komandas biedra Sebastiana Fetela formula sanesās, gandrīz saduroties ar ''Haas'' braucēja Kevina Magnuesena spēkratu.

Arī otrajā treniņbraucienā labāko rezultātu uzrādīja Hamiltona aizvietotājs Džordžs Rasels, aiz sevis atstājot Maksu Verstapenu un ''Racing Point'' pilotu Serhio Perezu. Pirmajā sešiniekā iekļuva arī Estebans Okons, Alekss Albons un Daņils Kvjats.

Jau rīt notiks kvalifikācija, kamēr svētdien sacensības.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/F1

     [+] [-]

, 2020-12-04 21:43, pirms 4 gadiem
Botass ļoti daudz kļūdas pieļāva šajos abos treniņos. Ātrāko apli šim noņēma nost , jo neievērojas trases limitus. Kvalenē domāju Russells izspogās Botasu bet nu sacīkšu režīma iepaliek pagaidām
Ja šitā izskatītos tabula pēc svētdienas gonkas ,Botasu aizsūtīt nākamgad pie Wiliams braukt

     [+] [-]

, 2020-12-04 21:48, pirms 4 gadiem
Tīri intresanta kvalene būs to pierādija F2 šodienas kvalenē. Miks Šumahers tik 18 . vietu ieguva.un uztaisija ļoti stulbu sadursmi , kur viņš 100% vainīgs bija

     [+] [-]

, 2020-12-04 22:57, pirms 4 gadiem
Pēc šiem treniņiem pagaidām pilnīgi neiespējami spriest, kurš būs kurš rīt vai, jo sevišķi, pēc sacīkstes.

     [+] [-]

, 2020-12-04 23:09, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: Pēc šiem treniņiem pagaidām pilnīgi neiespējami spriest, kurš būs kurš rīt vai, jo sevišķi, pēc sacīkstes.
Esi jau gatavs kārtējai Botasa aizstāvības runai?

     [+] [-]

, 2020-12-05 04:13, pirms 4 gadiem
Vot ko nozīmē viss ātrākā formula.
Raselu varētu ar kronēt par čempionu.

     [+] [-]

, 2020-12-05 05:13, pirms 4 gadiem
>>> H.E.N.R.Y
Domāt vari, ko gribi, bet pēc pirmajiem treniņiem jebkurā gadījumā es nebūtu gatavs spriest ne par viena pilota izredzēm. Bet, runājot tieši par Botasu, ja reiz mēģini provocēt, atbildēšu, ka Tev un dažiem citiem tikai gribas, lai viņam neveicas. Lai būtu par ko paņirgāties, kaut gan neviens cits pilots aizvadītajā sezonā nav cietis tik daudz neveiksmju no viņa paša neatkarīgu iemeslu dēļ (tehnika, komandas lažas stratēģijā u.c.). Bet viņš ir top pilots un nav pelnījis tādu attieksmi. Nožēlojami.