Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Toro Rosso" saglabā Sato cerības atgriezties

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

"Toro Rosso" saglabā Sato cerības atgriezties
Takuma Sato testos ar "Toro Rosso"
Foto: AFP

Japāņu pilots Takuma Sato, kura mērķis ir atgriezties kādā no Pirmās formulas (F1) komandām, aizvadīs vēl vienus testus "Toro Rosso" komandā, saglabājot izredzes uz pilota vietu šajā vienībā.

31 gadu vecais Sato, kurš agrāk braucis "Jordan", "BAR" un "Super Aguri" vienībās, pievienosies "Toro Rosso" komandas testu braucieniem Heresas trasē 10. un 11. decembrī. "Mēs šo notikumu saskatām kā ļoti pozitīvu soli, bet vēl joprojām nekas nav izlemts par 2009. gada sacensību sezonu," atzina japāņa menedžeris Metjū Vinters.

Takuma Sato ir visveiksmīgais F1 japāņu pilots, savā karjerā nopelnot kopumā 44 punktus aizvadītajās 90 sacīkstēs, kā arī finišēja trešajā vietā 2004. gada ASV Lielās balvas izcīņā. Tomēr aizvadītajā sezonā Sato nav startējis kopš Spānijas "Grand Prix" aprīlī, kad "Super Aguri" paziņoja par izstāšanos no čempionāta.

"Toro Rosso" komanda, kas ar Sebastianu Fetelu izcīnīja izcīnija uzvaru šī gada Itālijas "Grand Prix", vēl nav nolēmusi par nākošās sezonas pilotu sastāvu. Uz divām vietām pretendē francūzis Sebastiens Burdē, kurš jau pagājušā sezonā pārstāvēja "Toro Rosso", šveicietis Sebastiens Buemī, kā arī pieredzējušais Sato, kas jau pēdējo divu mēnešu laikā ir aizvadījis testu braucienus šajā komandā.

Izmantotie resursi:
reuters.com

     [+] [-]

, 2008-12-04 17:45, pirms 15 gadiem
Ja vien nenomainis vardu uz sebastianu,tad neatgriezisies vis

     [+] [-]

, 2008-12-04 18:08, pirms 15 gadiem
kaskadieris Sato man jau patīk viņa braukšanas stils

     [+] [-]

, 2008-12-17 17:41, pirms 15 gadiem
kāda no viņa jēga!!! Viņš taču nemāk braukt!!!