Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rikjardo karjeru varētu turpināt Amerikā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rikjardo karjeru varētu turpināt Amerikā
Daniels Rikjardo
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Ja "Red Bull" komanda nespēs sagādāt motorus startēšanai F1 čempionātā, Daniels Rikjardo karjeru varētu turpināt Ziemeļamerikā, no kurienes jau saņēmis piedāvājumu sākt karjeru NASCAR.

NASCAR zvaigzne Deils Ernhards juniors ir nācis klajā ar publisku piedāvājumu Rikjardo jebkurā laikā pieņemt iespēju aizvadīt sacensības "JR Motorsports" komandas sastāvā kādā no sacīkstēm, kas nenotiek ovālu trasēs.

Protams, daļēji jokojot, Rikjardo izteicis gatavību nākošgad piedalīties kādā NASCAR sacīkstē, ja vien to ļaus F1 kalendārs. Taču, ja "Red Bull" komanda aizies no F1, visticamāk arī Rikjardo neatliks nekas cits kā domāt par karjeru citur, un Amerika šajā ziņā varētu būt viņa izvēle numur viens.

"Deils juniors mani ir ielūdzis uz NASCAR sacīkstēm nākamajā gadā, un es to varu izmantot, ja man nebūs vietas Formulā 1," saka Rikjardo.

Deila Ernharda juniora panākumiem bagātais tēvs Deils Ernhards 2001. gadā traģiski gāja bojā leģendārajās autosacīkstēs "Daytona 500". Rikjardo savu 3. starta numuru izvēlējās tieši par godu viņam, jo savulaik arī Ernharda mašīnu rotāja šis numurs.

"Man ļoti patīk Amerika," saka austrāliešu pilots Rikjardo. "Dzīvot tur un braukt sacīkstēs pēc F1 karjeras noslēguma būtu interesanti. Protams, es vēlos turpināt F1 karjeru nākamajā gadā, taču, ja kaut kāda iemesla dēļ tas nebūs iespējams, šis variants izklausās iespējams."

Jāpiemin, ka NASCAR sacensības Votkinsglenā (6. augusts) un Ohaio (13. augusts), kas risinās "road" tipa trasēs, nākošgad plānotas F1 vasaras pārtraukuma laikā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-04 15:33, pirms 9 gadiem
austrāliešiem Amērika daudz tuvāk, tā ka izvēle loģiska.