Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Azerbaidžāna izmaksās kompensāciju "Williams" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

Azerbaidžāna izmaksās kompensāciju "Williams" komandai
Foto: ROKiT Williams Racing

"Williams" komanda saņems kompensāciju par incidentu, kas tika piedzīvots Baku trasē, kad tās pilots Džordžs Rasels uzbrauca notekūdeņu akas vākam, sabojājot savu mašīnu.

Incidents notika Azerbaidžānas "Grand Prix" pirmajos treniņbraucienos. Rasels, braucot pa normālo trajektoriju, uzbrauca trasē nokļuvušajam akas vākam, kā rezultātā tika pamatīgi bojāta spēkrata šasija, turklāt notikušais atstāja iespaidu uz turpmāko gatavošanos sacensībām. Tāpat treniņš jau pēc pirmajām desmit minūtēm tika pārtraukts, jo bija jāpārbauda arī pārējo aku vāki, kuru Baku trasē ir vairāki simti.

Jau tajā pašā nedēļas nogalē posma vadība tikās ar "Williams" vadītāja vietas izpildītāju Klēru Viljamsu, lai apspriestu notikušo un vienotos, bet tagad apstiprināts, ka komandai iespējami drīz tiks izmaksāta kompensācija. Tāpat Azerbaidžānas posma rīkotāji jau atvainojušies "Williams" vienībai par notikušo.

"Tā ir mūsu vaina, mēs to atzīstam," sacīja Azerbaidžānas posma rīkotāju pārstāvis Arifs Rahimovs. "Tas bija gadījums, ko mēs nedrīkstējām pieļaut. Neviena no pusēm netur ļaunu prātu, jo saprotam, kas tas nebija domāts tīšām. Aizsūtījām viņiem arī ziedus, lai atvainotos par to, kas notika."

2017. gadā Malaizijā, Sepangas trasē uz akas vāka uzbrauca un mašīnu sabojāja viens no "Haas" pilotiem, bet toreiz kompensāciju bija jāgaida gandrīz gadu. Rahimovs sola, ka "Williams" kompensāciju saņems daudz ātrāk.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2019-05-04 12:57, pirms 5 gadiem
un tad vēl azeru evakuātors ar visu Rasela formulu ieskrēja tiltā un nolaistīja bolīdu ar hidraulikas eļļu, vot tas līmenis😂

https://m.youtube.com/watch?v=F5f87...

     [+] [-]

, 2019-05-04 13:16, pirms 5 gadiem
RuncisPuncis paldies par linku.Šito nezināju.