Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Putins: "Petrovam nepieciešama palīdzība, pirmkārt, jau finansiāla"

Putins: "Petrovam nepieciešama palīdzība, pirmkārt, jau finansiāla"
Vitālijs Petrovs
Foto: ITAR-TASS

Kā atzina Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins, tad krievu F1 braucējs Vitālijs Petrovs, kurš nesen pagarināja līgumu ar ''Lotus Renault GP'' komandu, arī turpmāk saņems valsts atbalstu.

Lai arī vēl pirms pusmēneša nebija zināms Petrova turpmākās karjeras liktenis, 22. decembrī Petrovs paziņoja, ka ar ''Lotus Renault GP'' komandu pagarina līgumu uz nākamajām divām sezonām. ''Esmu priecīgs, ka varēšu turpināt braukt un pārstāvēt ''Lotus Renault GP'' komandu 2011. un 2012. gadā,'' toreiz teica Vitālijs Petrovs. ''Esmu priecīgs, ka atkal varēšu pārstāvēt tik labu komandu. Šogad mācījos, bet nākamgad man jāsāk attaisnot uz sevi liktās cerības.''

Saprotams, ka Petrovs tik tālu ticis pateicoties saviem atbalstītājiem. Šodien kļuvis zināms, ka arī šogad Petrovam palīdzēs naftas un gāzes kompānija "Novatek" un Krievijas tehnoloģiju korporācija ("Rostechnologii"). "Krievijas autosporta mīlētāju kļūst aizvien, aizvien vairāk," iesāk Vladimirs Putins. "Vitālija Petrova vārds ir zināms aizvien lielākam autosporta mīlētāju skaitam. Tagad Petrovs ir pagarinājis līgumu ar ''Lotus Renault GP'' komandu. Viņš tajā vienībā paliks nākamos divus gadus. Nepārprotami viņam ir nepieciešama palīdzība, un, pirmkārt, finansiāla palīdzība.''

"Visu, kas būs manos spēkos, mēģināšu īstenot," iesāk Vitālijs Petrovs. "Cīnīsimies ar līderiem – "Ferrari", "McLaren." Redzēsim, kā uz sezonas sākumu komanda spēs sagatavot mūsu formulu."

"Jau pagājušajā gadā mēs palīdzējām Petrovam. Ceru, ka arī šogad turpināsim atbalstīt viņu. Iespējams, ka mēs varētu sadarboties ar "Sibur" kompāniju (lielākā Krievijas un Austrumu naftas un ķīmijas kompānija)," saka "Rostechnologii" vadītājs Sergejs Čemezovs.

Izmantotie resursi:
www.f-1.ru

Slēpts komentārs: Par_muuseejiem
Slēpts komentārs: jjaanka

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 19:32, pirms 14 gadiem
kadreiz kads musu politikjis shita pateiktu..

  +6 [+] [-]

, 2011-01-04 19:35, pirms 14 gadiem
eikoninsh rakstīja: kadreiz kads musu politikjis shita pateiktu..
Pat tad ja mums piederētu kāds naftas lauks, domāju, ka tādus vārdus nedzirdēt. Šeit lieti der teiciens "Tad, kad pūcei aste sāks ziedēt!"
Interesanti, būs jāpavēro kā Petrovs brauks šosezon.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 19:45, pirms 14 gadiem
A piem ja Shleegelmilham buutu taa nauda, vai vinsh neizgaaztos F1?

  +4 [+] [-]

, 2011-01-04 19:54, pirms 14 gadiem
jjaanka rakstīja: Viņš varētu kļūt par Krievijas pilsoni,bet zinot Haraldu,viņš ir patriots.
Viņš ir viduvējība ar kādiem pilna Eiropa un viņu neglābtu pat tas, ka viņš būtu krievs vai ķīnietis. Vilciens ir tu tūūūū.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-04 20:49, pirms 14 gadiem
Nezināju, ka , ja nav talanata, tad nauda palīdz to attīstīt

un kā jūs varat nesaprast, ka Šlēgelmilhs NEKAD nebrauks f1 vai vai kādā citā karaliskā auto klasē

  +1 [+] [-]

, 2011-01-05 00:00, pirms 14 gadiem
Jaa... Šinī valsti pat palīdz formula Diezvai ja Šļegelmilks brauktu f1 kāds viņam palīdzētu :/ Drīzāk jau taisītu kādas labdarības akcijas..

     [+] [-]

, 2011-01-05 10:00, pirms 14 gadiem
Kādā amerikas seriālā gan tiktu iekšā, tikai Haralds ietiepīgi grib F1.

     [+] [-]

, 2011-01-09 15:40, pirms 13 gadiem
Ne jau komentētāji, kas uzvārdu raksta ar 4! kļūdām, ko izsaka, bet varbūt tie 66+, kas H.Šlēgelmilha intervijai pielikti, parāda īsto līdzjutēju attieksmi par Haralda paša sasniegto, bez mazākās valsts un par sportu atbildīgo organizāciju ieintresētības.
Maz redzētu Latvijas sportistu, kas regulāri brauc uz bērnu namiem ar savāktām dāvanām, lai iepriecinātu un uzmundrinātu likteņa pabērnus.