Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" komanda varētu izmantot motorus bez nosaukuma

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" komanda varētu izmantot motorus bez nosaukuma
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Kā viens no iespējamajiem risinājumiem "Red Bull" komandas dzinēju krīzei ir "Renault" motori, kas tiktu pārdoti Dītriha Matešica vienībai bez jebkāda nosaukuma, vēsta portāls "motorsport.com".

Tā kā mēģinājumi tikt pie "Mercedes" un "Ferrari" dzinējiem ir cietuši neveiksmi, bet "McLaren" bloķē darījumu ar "Honda", "Red Bull" sākt pietrūkst variantu, kur ņemt dzinējus 2016. gadam, un faktiski pēdējā cerība ir līdzšinējie sadarbības partneri "Renault". Tomēr līdzšinējās nesaskaņas, kas atbalsojušās arī publiskajā telpā, izslēdz sadarbības iespējamību līdzšinējā formā.

"Motorsport.com" žurnālisti ieguvuši informāciju, ka "Renault" priekšsēdētājs Karloss Gosns ir ar mieru piegādāt "Red Bull" komandai dzinējus arī turpmāk, lai tai nebūtu jāaiziet no F1 čempionātā. Tomēr darījums varētu būt visai neparasts, jo motori netiktu pārdoti ar "Renault" nosaukumu.

Tas nozīmē, ka "Renault" dzinēji tiktu pārsaukti vai nu citā vārdā vai paliktu bez nosaukuma pavisam, raksta "motorsport.com". Tiek ziņots, ka jaunā vienošanās varētu tikt panākta jau šonedēļ.

"Mums nav atlikuši pārāk daudzi varianti, tomēr ir iespējama kāda cita lieta," vēl Meksikā sacīja "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners.

Tāpat kļuvis zināms, ka "Honda" labprāt piegādātu motorus "Red Bull", taču, tā kā Japānas autoražotājam ir kontraktuālas saistības ar "McLaren", kas šo darījumu nevēlas pieļaut, sadarbība "Red Bull" un "Honda" starpā ir neiespējama.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-03 12:45, pirms 9 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: lai ņem no VAZa
Ne,varetu no Krieviem iepirkt Lada dzinejus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja