Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Haidfelds nesūdzēs tiesā ''Renault'', Senna turpinās līdz sezonas beigām

Haidfelds nesūdzēs tiesā ''Renault'', Senna turpinās līdz sezonas beigām
Niks Haidfelds aiziet no "Renault"...
Foto: AFP/Scanpix

''Renault F1'' komanda paziņojusi, ka Vitālija Petrova komandas biedrs atlikušajos septiņos posmos būs brazīlietis Bruno Senna, kamēr Niks Haidfelds būs spiests pamest komandu.

Jau vēstījām, ka Senna Beļģijas F1 posmā aizstāja ''Lotus Renault'' komandas pilotu Niku Haidfeldu. Kvalifikācijā Senna ierindojās septītajā vietā un, iebraucot boksos, komanda brazīlieti sagaidīja ar milzīgām ovācijām – ''Biju priecīgs redzēt, kā Senna tika sagaidīts boksos – komanda bija laimīga un sita plaukstas. Kaut kas tāds nebija noticis kopš Malaizijas F1 posma,'' nesen teica komandas vadītājs Ēriks Buljē. Sacensībās Sennam negāja tik gludi – tika pieļauta muļķīga kļūda un finiša līniju brazīlietis šķērsoja vien 13. vietā.

Lai arī sākotnēji Niks Haidfelds atzina, ka vērsīsies tiesā, lai atgūtu savu vietu komandā, noskaidrojies, ka gan Haidfelds, gan ''Renault'' atraduši kopsaucēju. ''Esmu vīlies, jo pametu ''Lotus Renault GP” komandu sezonas vidū,'' iesāk Niks Haidfelds. ''Uzskatu, ka joprojām komandai būtu devis lielu ieguldījumu. Taču notika kā notika, tāpēc tagad koncentrēšos uz saviem nākotnes plāniem. Mēs nonācām pie pareizā risinājuma un pārtraucām mūsu sadarbību. Visiem saviem draugiem Enstonā novēlu izdevušos atlikušo sezonu. Viena lieta gan ir skaidra – jau drīz braukšu augstākā līmeņa sacensībās.''

''Mūsu domstarpības ar Haidfeldu tika plaši atspoguļotas medijos, tāpēc esam gandarīti, ka panācām ātru un saprātīgu risinājumu,'' turpina Buljē. ''Prieks, ka iztikām bez tiesas darbiem, jo neviens no mums to negribēja. Esam pateicīgi Haidfeldam par lielo ieguldījumu, ko viņš deva komandai. Viņš bija stiprs un mērķtiecīgs pilots. Novēlam Nikam nākotnē visu to labāko.''

Kopā Niks Haidfelds 11 sezonas posmos sakrāja 34 punktus. Tikpat punktu arī Petrovam, taču krievu pilots bija aizvadījis par vienu posmu vairāk.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2011-09-03 23:30, pirms 13 gadiem
taisi savu komandu. Haidefeld rosso
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-03 23:49, pirms 13 gadiem
braucējs jau labs,bet tā ar nav realizējis savu potenciālu,kad ienāc F1 no viņa gaidīja daudz vairāk

     [+] [-]

, 2011-09-03 23:51, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: +.

bet 34 pts ir neslikts rezultāts.
Tieši tikpat cik komandas biedram Petrovam.

  +6 [+] [-]

, 2011-09-03 23:55, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: +.

bet 34 pts ir neslikts rezultāts.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-04 00:14, pirms 13 gadiem
Smieklīgākais, ka ja Senna šitā turpinās vālēt, tad nez ko Renis darīs nākamgad. Kubica drošvien būs atpakaļ, tad rindā Vitaļiks ar piķi, kuru atmest itkā nevar un vēl Senna un Grožāns.

     [+] [-]

, 2011-09-04 00:16, pirms 13 gadiem
karliss rakstīja: Smieklīgākais, ka ja Senna šitā turpinās vālēt, tad nez ko Renis darīs nākamgad. Kubica drošvien būs atpakaļ, tad rindā Vitaļiks ar piķi, kuru atmest itkā nevar un vēl Senna un Grožāns.
Pēc 1 posma vēl grūti spriest par Sennu.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-04 00:42, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Pēc 1 posma vēl grūti spriest par Sennu.
Vsp viņš jau pagājušo sezonu pusi "nobrauca"...
Vairāk gan laužot tehniku un regulāri zaudējot komandas biedram Čandokam...

     [+] [-]

, 2011-09-04 01:09, pirms 13 gadiem
Luix rakstīja: Vsp viņš jau pagājušo sezonu pusi "nobrauca"...
Vairāk gan laužot tehniku un regulāri zaudējot komandas biedram Čandokam...
Zinu. Es biju domājis pirmo sacīksti tieši šosezon un ar Renault formulu.

     [+] [-]

, 2011-09-05 09:20, pirms 13 gadiem
Mūsdienu F1- ja vien neesi superpilots- nav naudas nav komandas!!!