Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons nezaudē apņēmību

Hamiltons nezaudē apņēmību
Luiss Hamiltons
Foto: AFP

F-1 komandas ''McLaren'' pilots Luiss Hamiltons nav zaudējis apņēmību, apgalvojot, ka turpinās cīnīties par F-1 čempiontitulu tik tālu, cik matemātiski tas kļūs par neiespējamu, lai gan pilotu tā jau no čempionāta līdera Džensona Batona šķir diezgan daudz punktu.

Piecas sacīkstes līdz F-1 čempionāta beigām ''McLaren'' pilots Luiss Hamiltons zaudē čempionāta līderim Džensonam Batonam 45 punktus. Čempionāta kopvērtējumā otrais ir Rubenss Barikello, bet trešais Sebastians Fetels.

Pats pilots gan atzinis, ka turpinās cīnīties par čempiontitulu, kamēr matemātiski tas būs iespējams: ''Es zinu, ka tas būs iespējams tikai ar lielas veiksmes palīdzību. Pēdējās divās sezonās čempionāta uzvarētājs noskaidrojās pēdējā posmā - vienā no tām uzvarēju es. Šī sezona, protams, ir daudz citādāka. Tomēr ir labi mēģināt katrā posmā izcīnīt maksimālo rezultātu, lai arī kāda būtu šī sezona līdz šim. Tas nozīmē, ka mums jāturpina šādā pat garā un domāju, ka pēdējās piecās sacīkstēs mums būs labi rezultāti. Tam ir vairāki iemesli un es tos zinu. Ļoti vēlos uzvarēt Itālijas GP, kur arī varēs redzēt, cik mūsu mašīna šobrīd ir konkurētspējīga. Es zinu, ka tas izklausās traki, taču es turpināšu domāt par čempiontitulu tik ilgi, kamēr matemātiski es to vairs nevarēšu izcīnīt.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -3 [+] [-]

, 2009-09-03 23:09, pirms 15 gadiem
protams, ka jaaciinaas, nekad jau nevar zinaat kaa viss beigsies!

veiksmi

  -3 [+] [-]

, 2009-09-03 23:15, pirms 15 gadiem
rubenss čempions!

     [+] [-]

, 2009-09-03 23:20, pirms 15 gadiem
Lai šogad tiek Fetelam

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 23:32, pirms 15 gadiem
Par Kimi !

  +5 [+] [-]

, 2009-09-04 00:17, pirms 15 gadiem
Par Luisu. Ja ne Luisam, tad Kimi. Ja ne Kimi, tad Veberam. Ja ne Veberam,tad Fetelam. Ja ne Fetelam,tad Barikam. Ja ne Barikam, tad Pogai.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-04 00:59, pirms 15 gadiem
lai luiss aizver acis,kad sapno..........

  -3 [+] [-]

, 2009-09-04 03:02, pirms 15 gadiem
Ja Kimi būtu bijusi labāka mašīna sākumā, viņš pacīnītos, par to nešaubos!!! Bet tagad, lai pat viņš pacīnītos, jānotiek brīnumam. Hamiltonam - ieteiktu pasūkt tēju mājās ar tēvu no vienas krūzes.
Skaidrs, ka titulu izspēlēs Batons, Baričello, Fetels un Vēbers. Es šajā 4-kompānijā gribētu balsot par Batonu un/vai Vēberu.
Ja nenotiek brīnums un titulu neiegūst Kimi, gribu, lai tomēr to dabū Batons! Tas mans viedoklis. Punkts.

  +3 [+] [-]

, 2009-09-04 08:09, pirms 15 gadiem
Batona pārsvars kūst kā sniegs pavasara saulītē, bet tas vai kāds spēs to izmantot ir atkarīgs no stabilitātes. Man šķiet ka reālākais pretendents uz čempiona titulu ir Fetels pie nosacījuma , ka nenosvilinās dzinējus. Pārējo sniegums nav ne tuvu stabils: viena laba sacīkste mijas ar izgāšanos. Vēbers boksu ieliņā jau otreiz savārīja ziepes. ja pirmajā reizē tas viņam neliedza uzvarēt, tad Spā...
Hamis ar Kimi jau vairs nespēs uzvarēt, bet šo sezonu jānobrauc pēc iespējas labi vismaz sava prieka pēc. Baricello jau trešo reizi šogad noguļ startu, pēc tam jau ir grūti kaut ko saglābt, jo viņš nav pietiekami ātrs lai apdzītu trasē. Batons bija ātrs kad formulai bija 2 sekunžu pārsvars, tagad tādu priekšrocību nav un var redzēt, ka nekāda zvaigzne viņš nav Katrā ziņā līdz Raiko un Batona līmenim ne tuvu.

     [+] [-]

, 2009-09-04 09:01, pirms 15 gadiem
esdomaju ka gan kimi gan hamim ir niecigas, bet ir ceribas klut par cempioniem. ka jau puce teica batona parsvars kust ka sniegs pavasari un manuprat vispraktigak ir skaitit punktu starpibu nevis lidz batonam bet lidz fettelam un veberam. jo batons pedejo tris saciksu laika ir izcinijis tikai divus punktus un neticu ka kautkas varetu mainities. kimi no fettela atpaliek 21 bet hamis 26 punktus. ja batons un baricello turpina lohoties, bulli turpina pielaut kludas... kas zin nedaudz vairak par 20 punktiem nav nekas tads ko nevaretu atspelet 5 posmus laika. ja batons regulari finisetu trijnieka tad protams ceribu vairs nebut nekadu, bet ja lideris knapi vairs cinas par punktiem.

     [+] [-]

, 2009-09-04 09:27, pirms 15 gadiem
Red Bull galīgi nav spējuši izmantot Batona vājuma brīdi. Pēdējās 3 sacīkstēs Batons izcīnījis 4p-tus, savukārt Fetels un Vēbers katrs par 6p-tiem. Pēdējos posmos to lieliski izmantojis Raikonens. Vienīgi žēl, ka kopš Masas traumas, Ferrari kontruktoru kausā jācīnās, ja tā varētu teikt, ar vienu pilotu. Interesanti, kā Fisikella izskatīsies pie Ferrari stūres.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-04 10:30, pirms 15 gadiem
lai nu kaa, visstabilakais paslaik izskatas fetels un baricello
batons grimst aizvien dzilaka purva, nekko sezonas otraja puse nevar paradit, pilnigi nekko ...

     [+] [-]

, 2009-09-04 11:08, pirms 15 gadiem
mekto rakstīja: lai nu kaa, visstabilakais paslaik izskatas fetels un baricello
batons grimst aizvien dzilaka purva, nekko sezonas otraja puse nevar paradit, pilnigi nekko ...
fettels un bariks stabili, bet batons nestabils? labi, labak pastavesu klusu, tikai pateiksu ka fettels lidzsim 12 posmu laika ir izstajies 5 reizes. klasificets ka izstajies tris reizes, bet vel divas reizes australija un malaizija vins izstajas pasos peejos aplos un tadejadi vins tiek klasificets ka pedejais, no finisejusajiem
bet bariks ir izsajies tikai vienu reizi tacu rezultati vinam ka amerikanu kalninos un nejau formulas del, bet gan pasa un komandas kludu del.
batons lidzsim ir izstajies tikai viena posma. pirmajos septinos posmos vins izcinija 61 no 65 iespejamajiem punktiem. ideala stabilitate, tacu pedejo piecu psomu laika vinam tikai 11 punkti. tacu ari stabilitate visai normala, visu laiku pozicijas no 5 lidz 7 un tikai viena izstasanas.