Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Leklērs: "Vēl daudz jādara, lai panāktu "Red Bull" komandu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Leklērs: "Vēl daudz jādara, lai panāktu "Red Bull" komandu"
Serhio Peress un Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Neskatoties uz jau septīto uzvaru aizvadīto deviņu posmu laikā, Makss Verstapens atzīst, ka par trešo F1 titulu joprojām vēl nevēlas domāt. Šarls Leklērs Austrijā finišēja otrais un atzina, ka "Ferrari" komanda ir krietni progresējusi, taču aizvien darāms daudz. Serhio Peress, kurš no 15. pozīcijas startā pacēlās uz trešo finišā, atklāja, ka šajā nedēļas nogalē slimības dēļ juties ļoti slikti.

Makss Verstapens ("Red Bull"): "Pagaidām vēl negribu domāt par titulu. Vienkārši izbaudu brīžus, kad varu braukt ar šo mašīnu un strādāt kopā ar šo komandu. Visu šo nedēļas nogali savu darāmo paveicām patiesi labi. Sprinta sacensību nedēļas nogales vienmēr ir drudžainas, daudz kas var noiet greizi un var nepaveikties. Šajā posmā daudz kas izvērsās mums par labu. Izvēlējāmies nedoties boksos virtuālā drošības mašīnas perioda laikā un pieturēties pie plānotās stratēģijas - tas nostrādāja tiešām labi, jo riepu nodilums šeit nebija tik liels. Jau dažus apļus pirms tam redzēju, ka veidojas atstatums no sekotājiem, tāpēc zināju, ka varēšu apdzīt Šarlu Leklēru jebkurā gadījumā."

Šarls Leklērs ("Ferrari"): "Es domāju, ka piektdien un arī šodien mēs izdarījām visu iespējamo. Sestdien man pietrūka ātruma. Ir labi atkal kāpt uz pjedestāla. Veiktie mašīnas uzlabojumi priekšējam antispārnam un grīdai šādos apstākļos man liek justies labāk, kas ir pozitīvs rādītājs nākotnei. Komanda izdarījusi nevainojamu darbu ieviešot šos uzlabojumus. Tas ir lieliski, bet aizvien ir daudz darāmā, jo Maksam un Serhio ir ļoti labs ātrums. Mums sagādā grūtības braukt netīrā gaisā un zināju, ka visu sacīksti būs grūti noturēt iegūto līderpozīciju, būs grūti noturēt aizmugurē Maksu ar to sacīkšu tempu, kas viņam ir. Es mēģināju, bet ar to nebija pietiekami."

Serhio Peress ("Red Bull"): "Esmu tiešām ļoti laimīgs. Šī nedēļas nogale man personīgi bija fiziski ļoti sarežģīta. Biju ļoti, ļoti vājš. Ceturtdien saslimu, tāpēc nebija viegli. Nedēļas nogalē man bija augsts drudzis, nevarēju pagulēt. Lieliska atgūšanās no komandas puses, fantastiska stratēģija, un mums bija lielisks ātrums. Iepriekšējos posmos piedzīvoju daudzas problēmas, tāpēc cerams, ka esmu atgriezies un šādas pozīcijas izcīnīšu arī turpmāk."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs