Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" un "Force India" - joprojām bez FOTA atbalsta

"Williams" un "Force India" - joprojām bez FOTA atbalsta
FOTA vadība
Foto: AP

F-1 Komandu Asociācija (FOTA) apstiprinājusi, ka tā pagaidām neplāno organizācijā atkal iekļaut divas iepriekš izslēgtās komandas - "Williams" un "Force India".

Tas nozīmē, ka abas vienības nepiedalīsies FOTA un Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) diskusijās par izmaksu samazināšanu.

Atgādinām, ka iepriekš abas komandas iesniedza beznosacījuma pieteikumus FIA par dalību 2010. gada čempionātā, jo tām nebija alternatīva sacensību varianta, kurā piedalīties, ja vienošanās starp FOTA un FIA netiktu panākta. Tomēr šis solis nesaskanēja ar vispārējo FOTA nostāju par vienotu pieteikumu ar pievienotām prasībām. Par sodu abas vienības tika izslēgtas no FOTA.

FOTA pārstāvis ceturtdien apstiprināja, ka pagaidām nav plānotas nekādas tikšanās, kurās varētu lemt par komandu atpakaļiekļaušanu organizācijā. "Par to jālemj izpildkomitejai." Savukārt "Williams" vienība izteikusi cerību, ka FOTA varētu sniegt pozitīvu atbildi. "Ne šobrīd, taču ļoti ceram, ka nākotnē tiksim atpakaļ."

FOTA apvieno astoņas F-1 komandas - "McLaren", "BMW Sauber", "Renault", "Toyota", "Brawn", "Ferrari", "Red Bull" un "Toro Rosso".

Izmantotie resursi:
f1.gpupdate.net