Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kovalainens: "Hamiltons ir labs pilots, bet ne tik labs, cik es"

Kovalainens: "Hamiltons ir labs pilots, bet ne tik labs, cik es"
Heiki Kovalainens
Foto: AFP

"McLaren" komandas pilots Heiki Kovalainens pirms nedēļas nogalē paredzētā Lielbritānijas posma izteicies, ka viņa komandas biedrs Luiss Hamiltons nav tik labs braucējs, cik viņš.

Kovalainens F-1 kopvērtējumā ieņem vien sesto vietu, kamēr Hamiltons ar 38 punktiem ir ceturtais. Savu sesto vietu Kovalainens izskaidro ar to, ka šogad viņš bieži iekļūst dažādos sacīkšu negadījumos. "Šogad ir daudz dažādu negadījumu. Man bija negadījums Spānijā, kā arī dažas tehniskas problēmas, tāpēc nesanāca parādīt savu labāko sniegumu. Plānoju to izdarīt Lielbritānijā, jo mēs visa komanda uz šo posmu raugāmies ar lielu optimismu, jo tā gandrīz ir kā mūsu mājas sacensība."

Lai arī Kovalainenam ar Hamiltonu ir labākas attiecības nekā tās bija britu pilotam ar Fernando Alonso, Kovalainens izteicās, ka viņš ir labāks par savu komandas biedru. ''Ārpus trases mēs sadzīvojam labi. Dzīvojam vienā pilsētā un kopā pavadām daudz laika. Kopā sportojam, spēlējām tenisu, skvošu. Sacensībās gribu pārspēt viņu, tāpat kā viņš mani. Mēs viens otru dzenam uz priekšu. Viņš ir labs, bet ne tik labs, cik es."

Izmantotie resursi:
crash.net