Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kvjats paliks "Red Bull" sastāvā uz vēl vienu sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Kvjats paliks "Red Bull" sastāvā uz vēl vienu sezonu
Daņils Kvjats
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Turpinoties neziņai par "Red Bull" komandas nākotni, krievu autosportists Daņils Kvjats apstiprināts tās sastāvā uz vēl vienu sezonu.

"Red Bull" komandai aizvien nav izdevies atrast dzinēju piegādātāju, kas būtu ar mieru sadarboties 2016. gadā, tāpēc arī skaidri nav zināms, vai tā vispār būs uz starta F1 čempionātā nākamā gada pavasarī.

Cerot uz pozitīvu iznākumu, "Red Bull" vadītājs Kristians Horners apstiprinājis, ka komandas sastāvs paliks nemainīgs. Kā zināms, Danielam Rikjardo jau bija līgums uz 2016. gadu, kamēr Kvjatam kontrakts bija noslēgts uz 2015. gadu, ar tiesībām komandai šo līgumu vienpusīgi pagarināt uz vēl vienu sezonu.

"Rikjardo ir līgums, bet visas opcijas, kas ierakstītas Kvjata līgumā, ir mums par labu," intervijā "BBC Sport" atklāj Horners. "Daņils visu dara lieliski. Ja vien mēs būsim Formulā 1, viņš brauks pie mums."

Kvjats aizvadītajā posmā Meksikā bija tuvu pjedestālam, tomēr sacensību beigu daļā piekāpās "Williams" pilotam Valteri Botasam, paliekot ceturtajā vietā.

"Kā komanda mēs paveicām perfektu darbu, labā sacīkstē gūstot labus punktus," stāsta Kvjats, kurš "Red Bull" rindās šogad startē pirmo sezonu. "Pjedestāls bija ļoti tuvu un es cīnījos līdz beigām, taču atkārtotajā startā pēc drošības mašīnas iebraukšanas boksos man pietrūka ātruma taisnē, un "Williams" brauca ar jaunām riepām, tāpēc Botass mani diezgan viegli apdzina. Žēl, ka netiku uz pjedestāla, jo šķita, ka esmu to pelnījis. Ja nebūtu drošības mašīnas, iespējams, es būtu tur nokļuvis."

Izmantotie resursi:
PlanetF1 - | Formula One | News, Standings,...
Milton Keynes Citizen

     [+] [-]

, 2015-11-02 17:32, pirms 9 gadiem
Pelniiti, krievs tiesam nebrauc sudigi ir stabilitate

     [+] [-]

, 2015-11-02 18:28, pirms 9 gadiem
Jautajums tikai vai viniem bus motors, principa vieniga iespeja izlikt mieru ar Renault, vel minimala iespeja tomer Honda, tacu tas nu noteikti nebus labaks par lidzsinejo motoru, Mercedes un Ferrari ir konkreti patiekusi ne.

     [+] [-]

, 2015-11-02 19:28, pirms 9 gadiem
Zombijs rakstīja: Jautajums tikai vai viniem bus motors, principa vieniga iespeja izlikt mieru ar Renault, vel minimala iespeja tomer Honda, tacu tas nu noteikti nebus labaks par lidzsinejo motoru, Mercedes un Ferrari ir konkreti patiekusi ne.
un Hondai ar ir ne jo Deniss ir uzlicis Veto uz šito lietu

  -1 [+] [-]

, 2015-11-02 19:32, pirms 9 gadiem
Daņils

Kas tiešām neviens nesaprot, kā izrunāt Daņila. VIASATistiem arī ir Daniels

     [+] [-]

, 2015-11-02 19:45, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: un Hondai ar ir ne jo Deniss ir uzlicis Veto uz šito lietu
Tur nav tik vienkarsi, Honda bija solijusi Makiem pirmatiesibas lemt kam dot motoru, ko ari izmantoja liekot veto, bet taja pasa laika Honda Bernijam solijas otraja gada apgadat 2 komandas, ta ka... Ja tomer nekas nemainas Renault paliek pie Red Bull, Toro Rosso un netur pagaidu vienosanos iegadaties Lotus, tad var sanakt, ka Lotus paradas Honda motors, kur ari savlaik bijusi vesturiska saikne.