Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Zaubers: "Kobajaši braukšanas stils rada smaidu daudzās sejās"

Zaubers: "Kobajaši braukšanas stils rada smaidu daudzās sejās"
Kamui Kobajaši
Foto: Sutton Motorsport

F1 ''Sauber'' komandas vadītājs Peters Zaubers atzinis, ka japāņu pilots Kamui Kobajaši ar savu sniegumu iedvesmo visu komandu.

Šī Kobajaši bija pirmā pilnā sezona F1, taču, neskatoties uz to, viņš apliecināja, ka ir ļoti atraktīvs un ātrs braucējs. Jāatzīmē, ka šogad japānis noteikti bija viens no patīkamākajiem atklājumiem, kurš sezonas laikā veica daudz apdzīšanu manevrus, par kuriem cilvēki runā vēl joprojām. Jāatzīmē, ka debijas sezonā Kobajaši izcīnīja 32 no komandas 44 punktiem.

Arī komandas vadītājs Zaubers atzīst, ka Kobajaši sniegums trasē šogad bijis ļoti aizraujošs un ka 24 gadus vecais pilots ir spējīgs braukt vēl ātrāk. ''Kobajaši sniegums iedvesmo visu komandu,'' iesāk Zaubers. ''Viņa uzbrūkošais braukšanas stils rada smaidu daudzās sejās. Spriežot pēc reakcijas, tad F1 faniem viņš patīk. Viņa apdzīšanas vienmēr ir patīkami vērot. Taču viņam nevajadzētu koncentrēties tikai uz šādu braukšanas stilu. Viņš ir gudrs braucējs, kurš saprot, kā īstenot iepriekš noteikto stratēģiju. Viņa progress šosezon ir acīmredzams, taču esmu pārliecināts, ka nākotnē viņš kļūs vēl ātrāks. Kad parakstīju ar viņu līgumu, saņēmu daudz kritikas, taču mana iekšējā balss teica, ka Kobajaši ir īpašs braucējs. Jāsaka, ka šodien esmu priecīgs, ka viņš brauc mūsu komandā.''

Runājot par komandas otro pilotu, Zaubers turpina. ''Serhio Peress ir apveltīts ar talantu. Viņam tagad ir svarīgi ātri visu apgūt. Tagad viņš varēs mācīties no Kobajaši, kurš, savukārt, pirms tam mācījās no Pedro de la Rosas un Nika Haidfelda. Mūsu komandā nav pirmā numura. Komandas braucējiem tiks nodrošināti pilnīgi vienādi apstākļi. Taču ceru, ka Kobajaši nākamgad liks lietā savu šī brīža pieredzi,'' tā Zaubers.

Izmantotie resursi:
autosport.com

 +12 [+] [-]

, 2010-12-01 13:53, pirms 14 gadiem
Kobajaši ir viens no retajiem īstajiem gonščikiem formulā šodien.
Cerams, ka tiks kādreiz arī labā komandā un cīnīsies par uzvarām.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-01 14:09, pirms 14 gadiem
Sezonas sākumā tiešām neviens par viņu īpaši nerunāja kā par baigo talantu, laikam jau tāpēc ka Japānis. Bet sezona parādija ka ar viņu viss o.k

  +5 [+] [-]

, 2010-12-01 14:48, pirms 14 gadiem
Hamiltons un Kobajaši ir vienīgie F1 braucēji, kuru organizēja šovu un nodrošināja to, ka cilvēki skatās F1 sacensības. Pārējie neko nedarīji, žēlojās komandai, pirkstus pie deniņiem lika un fakučus mētāja, jo nevar apdzīt.

  +8 [+] [-]

, 2010-12-01 15:03, pirms 14 gadiem
archdevil rakstīja: Hamiltons un Kobajaši ir vienīgie F1 braucēji, kuru organizēja šovu un nodrošināja to, ka cilvēki skatās F1 sacensības. Pārējie neko nedarīji, žēlojās komandai, pirkstus pie deniņiem lika un fakučus mētāja, jo nevar apdzīt.
Tieši tā... Liekas pat, ja nebūtu šamo abu (un arī Kubicu tomēr gribas viņiem pieskaitīt), tad visi tikai nobrauktu kvalifikāciju un tad svētdienā atstrādātu vajadzīgos apļus mierīgi viens aiz otra riņķojot.
Un arī Šūmahers šosezon izklaidēja, tik negāja viņam tik labi

     [+] [-]

, 2010-12-03 20:02, pirms 14 gadiem
Robisss rakstīja: Tieši tā... Liekas pat, ja nebūtu šamo abu (un arī Kubicu tomēr gribas viņiem pieskaitīt), tad visi tikai nobrauktu kvalifikāciju un tad svētdienā atstrādātu vajadzīgos apļus mierīgi viens aiz otra riņķojot.
Un arī Šūmahers šosezon izklaidēja, tik negāja viņam tik labi
Šumis izklaidēja ar to, ka viņam negāja un Rosis parasti bija šim priekšā!