Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"BMW Sauber" liktenis būs zināms pēc pāris nedēļām

"BMW Sauber" liktenis būs zināms pēc pāris nedēļām
Mario Tīsens
www.boot.lv

F-1 "BMW Sauber" komandas vadītājs Mario Tīsens uzskata, ka vēl ir vajadzīgas pāris nedēļas, lai uzzinātu "BMW Sauber" komandas likteni.

Jau rakstījām, ka ''BMW'' paziņoja, ka nākamā gadā F-1 nestartēs. Peters Zaubers kopā ar Mario Tīsenu uzsāka strādāt pie tā, lai pārņemtu komandu savā īpašumā, taču pirmās sarunas beidzās nesekmīgi, jo ''BMW'' pieprasīja ļoti augstu summu, kuru Saubers nevarēja samaksāt.

Atgādināsim, ka Zaubers vadīja savu "Sauber" komandu no 1993. līdz 2005. gadam, bet pēc tam lielāko tās daļu pārdeva automobiļu ražotājiem "BMW", kas komandu aizveda līdz pirmajai uzvarai..

''Tikai pēc pāris nedēļām būs skaidrs, vai spēsim komandai atrast kādu, kurš to spētu uzturēt nākotnē,'' skumīgi saka Tīsens. Jāatzīmē, ka Beļģijas posmā abi komandas piloti aizvadīja teicamas sacīkstes – Roberts Kubica izcīnīja ceturto, bet Niks Haidfelds piekto vietu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-01 16:27, pirms 15 gadiem
Kad ūdens smeļas mutē tad Sauber piloti rāda ko māk - vienā posmā tik daudz punktu cik visu iepriekšējo laikā...

Sauber tīms vienmēr simpatizējis ar to, ka tajā startē spēcīgi piloti (arī F1 debitanti kā savulaik Kimi un Kubica), tāpēc ceru,ka naudiņa tiks sagrabināta un arī nākamgad Peters Saubers būs atrodams boksu celiņā...

     [+] [-]

, 2009-09-01 21:57, pirms 15 gadiem
Simpātiskākā komanda pēc Ferrari, ļoti ceru, ka neaizies pa burbuli..