Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons neapmierināts ar Alonso un Raikonenu

Jānis Pārums

Eklstons neapmierināts ar Alonso un Raikonenu
Fernando Alonso un Kimi Raikonens
Foto: AP

Pirmās Formulas boss Bernijs Eklstons paudis savu neapmierinātību ar pēdējiem diviem F1 čempioniem, spāni Fernando Alonso un somu Kimi Raikonenu, kuri pēc Eklstona domām dara par maz, lai popularizētu autosportu.

"Alonso un Raikonens nerīkojas čempionu cienīgi. Viņi ir nepieejami un neaizsniedzami, viņi negrib runāt ar ļaudīm un vispār negrib neko darīt," pikti par spāņu un somu autosportistiem izteicies Eklstons.

Viņš arī piebildis, ka Alonso un Raikonenam vajadzētu ņemt piemēru no Šūmahera, kurš pēc Eklstona vārdiem "bija F1 vēstnieks".

F1 boss piebildis, ka, ja čempiona titulu izcīnītu brits Luiss Hamiltons, tam būtu pozitīvs efekts. Kaut vai tāpēc, ka britiem nav bijis sava čempiona kopš 1996. gada, kad par čempionu kļuva Deimons Hils. "Diemžēl es nevaru domāt tikai par Lielbritāniju, man jādomā par visu pasauli," sacīja Eklstons.

Viņš atzinis, ka ir nepatīkami pārsteigts par esošā čempiona Raikonena pašreizējo sportisko formu: "Savā ziņā Kimi ir izcili talantīgs braucējs, tāpēc pēc tā kā viņš vadījis formulu pēdējos posmos, es nespēju noticēt, ka tas ir tas pats Kimi, kuru mēs pazīstam."

Izmantotie resursi:
itv-f1.com