Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" izpilddirektors: "Tas, kurš pārdzīvojis strādāšanu ar Alezī, pārējo izturēs"

"McLaren" izpilddirektors: "Tas, kurš pārdzīvojis strādāšanu ar Alezī, pārējo izturēs"
Josts Kapito
Foto: eurocarnews.com

Jaunais Formula 1 komandas "McLaren" izpilddirektors (CEO) Josts Kapito kādā no intervijām atzinis, ka F1 ir ko pamācīties no WRC rallija.

Jau ziņojām, ka "Volkswagen Motorsport" rallija komandas direktors Josts Kapito nolēmis piekrist jauniem izaicinājumiem, un šogad kļūt par "McLaren" komandas izpilddirektoru. Tas gan notiks tad, kad VW rallija komanda atradīs viņam aizvietotāju.

Kamēr viņš vēl nav sācis pildīt savus jaunos pienākumus, Kapito kādā intervijā atzina, ka viņš pagājušajā gadā esot saskāries ar kādu nepatīkamu atgadījumu. ''F1 ir ko pamācīties no rallija. Pagājušajā gadā, kad devos prom no Malaizijas F1 posma, ar mani lidoja vēl divi F1 piloti. Apsveicu viņus, taču viņi noignorēja manus sveicienus. Tāda augstprātība nekad nenotiks ar WRC rallija braucējiem,” laikrakstam Bilda am Sonntag teica Josts Kapito, kurš piebilda, ka viņam pietrūks WRC rallija.

Interesanti, ka tajā pašā intervijā uz jautājumu, kā viņš nākotnē varētu sastrādāties ar F1 zvaigzni Fernando Alonso, kurš F1 čempionātā tiek uzskatīts par vienu no sarežģītākajām personībām, Kapito smejot noteica: ''Savulaik vienu gadu esmu strādājis ar ''Sauber'' un Žanu Alezī. Tas, kurš to ir pārdzīvojis, izturēs visu pārējo.''

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2016-04-01 11:47, pirms 9 gadiem
Hami un Feteli droši sveica

     [+] [-]

, 2016-04-01 11:52, pirms 9 gadiem
RonaldoTheBest rakstīja: Hami un Feteli droši sveica
Hamim ir pašam sava ļotene. Domāju, ka abi Ferrari piloti, bet tas mans minējums.

     [+] [-]

, 2016-04-01 12:42, pirms 9 gadiem
Pareizi, taisnība. Bet Kimi arī ir sava. Drīzāk kāds nabadzīgāks pilots.