Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" paraksta līgumu ar Sebastiana Fetela brāli

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" paraksta līgumu ar Sebastiana Fetela brāli
Fabians Fetels. Foto: publicitātes

Četrkārtējā F1 pasaules čempiona Sebastiana Fetela brālis Fabians noslēdzis līgumu ar vācu autoražotāju "Mercedes" un jau gaidāmajā sezonā pārstāvēs to salonautomobiļu sacensībās.

Kamēr Sebastians Fetels jau daudzus gadus ir viens no "Mercedes" komandas galvenajiem pretiniekiem "Formulā 1", viņa brālis šo rūpnīcu šogad pārstāvēs Vācijas "ADAC GT Masters" čempionātā.

"Līdz šim "Mercedes" vienmēr bija mūsu pretiniece," par pievienošanos "sudraba bultām" saka Fabians Fetels. "Tā tas mums bija faktiski visiem mūsu ģimenē, jo mans brālis vienmēr sacenties pret viņiem. Līdz ar to sākumā tas šķita jocīgi, bet man tā nav problēma, ka brālis sacenšas pret viņiem "Formulā 1", bet es pārstāvēšu tos "GT Masters" sacīkstēs."

Fabianam šobrīd ir 20 gadi un savu karjeru autosportā viņš uzsāka salīdzinoši nesen. Pagājušajā gadā sportistu varēja redzēt "Lamborghini Super Trofeo Europe" seriālā, kur Fetels arī kāpa uz pjedestāla.

"ADAC GT Masters" jaunā sezona sāksies 26. aprīlī Ošerslēbenes trasē.

Izmantotie resursi:
Breaking F1 News, Live Race Coverage, Results...