Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 debitants: ''GP2 tev ir divi inženieri, bet F1 tev darīšana ar 30 – 40 inženieriem''

F1 debitants: ''GP2 tev ir divi inženieri, bet F1 tev darīšana ar 30 – 40 inženieriem''
Rio Harjanto
Foto: Scanpix/AP

Jaunais ''Manor F1'' komandas pilots Rio Harjanto atzinis, ka atšķirība starp GP2 un F1 esot ārkārtīgi liela.

Šogad ''Manor F1'' komandā brauks pilots no Indonēzijas – 23 gadus vecais Rio Harjanto, kurš pēdējās četras sezonas startēja GP2, kur viņa labākā sezona bija pēdējā, kur sportists izcīnīja trīs uzvaras, kas sezonas kopvērtējumā viņam deva 4.vietu. Pilots atzīst, ka atšķirība starp GP2 un F1 esot ārkārtīgi liela.

''Man šī ir ļoti interesanta un neparasta pāreja, jo atšķirība starp GP2 un F1 ir ārkārtīgi liela. GP2 tu strādā ar diviem inženieriem, bet F1 tev ir darīšana ar 30 – 40 inženieriem. F1 ir iesaistīti ļoti daudz cilvēki,'' saka Rio Harjanto.

''F1 man ir stingri jāseko noteiktām darbībām un procedūrām. Tās ir būtiskas izmaiņas, salīdzinot ar GP2. Taču ar laiku es pieradīšu pie šīm jaunajām lietām,'' nobeidz jaunais pilots, kurš piebilda, ka GP2 un GP3 viņam bija laba skola.

Aizvadītajos Barselonas testos Harjanto startēja pēdējās divās dienās, kur abās dienās viņš bija lēnākais pilots trasē.

Izmantotie resursi:
Autosport.com.ru - Новости мирового и...