Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Simonds:''Alonso ir ātrākais F-1 pilots''

Simonds:''Alonso ir ātrākais F-1 pilots''
Renault komanda
Foto: AFP

F-1 komandas ''Renault'' tehniskais direktors Pets Simonds uzskata, ka tās pilots, spānis Fernando Alonso, ir ātrākais starp visiem F-1 braucējiem, savukārt Nelsonam Pikē gaidāmajai sezonai būs sagatavojies daudz labāk.

Simonds izteicās, ka Alonso zina, kas viņam ir jādara: ''Pirmkārt, jāsaka, ka Fernando ir neprātīgi ātrs braucējs. Kad tu veido savu sarakstu, ko tu vēlies no sava pilota, tad tā ir galvenā prioritāte. Pēc manām domām, Alonso ir ātrākais braucējs visā F-1, jo viņš zina, kā uzvarēt un kā braukt. Fernando apzinās, kas viņam ir jāveic, lai sasniegtu labu rezultātu. Alonso turpinās būt uzticīgs komandai, jo viņš ir tas pilots, kurš var pateikt, kas patīk vai nepatīk, un ko viņš izmantos vai neizmantos. Mums to nevajag pārtulkot mūsu mehāniķiem, jo mēs esam ar Fernando strādājuši iepriekš. Alonso var palīdzēt tikai un vienīgi komandai arvien vairāk attīstīties.''

Savukārt par otru komandas piloti, francūzi Nelsonu Pikē, Simonds apgalvo, ka braucējs gaidāmajā sezonā būs sagatavojies labāk: ''Nelsona misija būs turpināt sevi pierādīt un iekļūt regulāri vietās, par ko piešķir punktus. Viņa loma ir būt otrajam pilotam, cik labi Pikē to prot. Mēs gaidām no Nelsona vēl nobriedušāku sniegumu, kādu redzējām iepriekšējās sezonas noslēgumā. Uz viņu tiks izdarīts spiediens, jo šī Pikē būs otrā sezona, bet esmu pārliecināts, ka pilots parādīs, cik ātrs var būt.''

Izmantotie resursi:
crash.net

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 11:44, pirms 15 gadiem
Būtu to teicis kāds no Renault neatkarīgs cilvēks, bet kas tad Simondam cits bija jāsaka? To, cik ātrs Alonso ir patiesībā, rādīs sezona.

     [+] [-]

, 2009-02-01 16:48, pirms 15 gadiem
Закончивший выступления, ветеран королевских автогонок Дэвид Култхард назвал Фернандо Алонсо лучшим гонщиком Формулы-1 2008-го года.

Прошлый сезон Алонсо завершил на 5-м месте, уступив Льюису Хэмилтону 37 очков, однако, Култхард уверен, что испанский гонщик был самым впечатляющим пилотом. «Для меня Фернандо был самым лучшим гонщиком в 2008-м году даже несмотря на то, что его болид был не самым быстрым, – сказал Култхард. – Он продолжал совершенствоваться и в итоге добился двух побед».

Lūk to pašu saka Kulthards.

     [+] [-]

, 2009-02-01 16:51, pirms 15 gadiem
Итальянская La Gazzetta dello Sport назвала Фернандо Алонсо лучшим гонщиком Формулы 1 2008-го года.

По мнению экспертов авторитетного издания, традиционно уделяющего чемпионату мира очень пристальное внимание, Алонсо по уровню мастерства превосходит как Льюиса Хэмилтона, так и Фелипе Массу, несмотря на то, что именно эти пилоты заняли первые два места в личном зачете.

«Почему Алонсо? Потому что он ездил за рулем Renault, которая в начале сезона была далеко не лучшей машиной, но в итоге в последних шести Гран При никто не набрал столько очков, сколько он, – объясняет свою позицию Gazzetta. – Мудрый Алонсо тесно сотрудничал с инженерами, постепенно повышая уровень конкурентоспособности, что позволило ему не только одержать две победы: начиная с сентября, он был самым результативным гонщиком, заработав 43 очка, тогда как Масса за это время добыл лишь 33, а Хэмилтон – 28.

И это при том, что двигателю Renault не хватало мощности. Если бы Фернандо выступал за Ferrari, он, бы безусловно, завоевал чемпионский титул».

Pat itāļi to atzina!

     [+] [-]

, 2009-02-01 16:56, pirms 15 gadiem
Un pat Ferrari bijušais direktors to atzina:

И, разумеется, трудно сомневаться в искренности слов такого профессионала, как Чезаре Фиорио, бывшего спортивного директора Ferrari (1989-1991 гг.) и Minardi (1998-2000): «У инженеров чутье на самых талантливых гонщиков, и лично я, несомненно, пригласил бы Алонсо в свою команду. По-моему, сегодня он просто лучший, он даже сильнее, чем Льюис Хэмилтон.

Они равны по скорости, но Фернандо допускает меньше ошибок. Ferrari и Алонсо – это было бы идеальное сочетание. Выиграв Кубок Конструкторов, команда доказала, что она лучше всех поработала на заводе и в боксах. Но если вы упустили титул, по крайней мере, в этом отчасти виноваты и гонщики, логично?»

  -1 [+] [-]

, 2009-02-01 19:56, pirms 15 gadiem
simonds ir renault darbinieks un vins nevar teikt ka alonso ir otrais vai tresais atrakais pilots F1. tas ir pilnigi normali ka viens no komandas darbiniekiem ta saka. tapat mclaren jaunais vaditajs vitmarss pavisam nesen intervija teica ka hamiltons ir visu laiku labakais pilots tatad labaks ari par sumaheru un sennu... tads ir komandu darbinieku darbs, par to vimniem maksa naudu.
gruti pateikt vai alonso tiesam ir atrakais braucejs, vins var pabraukt tikai tik atri cik to lauj formula un pagaisgad ta formula nebija diezko atra, bet labakais vins ir noteikti.

     [+] [-]

, 2009-02-01 21:00, pirms 15 gadiem

Sapņotājs!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-03 12:43, pirms 15 gadiem
Alonso sāk nedaudz atgādināt Prostu. Cilvēks kas domā kā brauc un maz kļūdās.

     [+] [-]

, 2009-02-04 00:46, pirms 15 gadiem
aatraakais ir kimi

  +1 [+] [-]

, 2009-02-04 00:54, pirms 15 gadiem
lai tā būtu- par lielu Kimi!
Kas brauc Ferrari tas ir ātrākais!

     [+] [-]

, 2009-02-04 09:59, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: lai tā būtu- par lielu Kimi!
Kas brauc Ferrari tas ir ātrākais!
par kimi taisniiba, bet par ferr gan nee