Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sestdien Biķerniekos tomēr bez "Ferrari"

Sestdien Biķerniekos tomēr bez "Ferrari"
Šo ''Ferrari'' mēs Rīgā šoreiz neredzēsim
Foto: RRC

''Team Russia GT'' atsaukusi savu dalību no rīt paredzētajām ''1000km Grand Prix Riga” izturības sacensībām.

Lielu ažiotāžu pirms sacensībām sarūpēja ''Team Russia GT'' komanda, kura sākotnēji paziņoja, ka Biķerniekos startēs ar divām "Ferrari" automašīnām. Taču diemžēl komanda pēdējā brīdī bija spiesta paziņot, ka tā nestartēs sestdien paredzētajās sacensībās.

Situāciju komentē ''Team Russia GT'' komandas braucējs Aleksejs Vasiļjevs: ''Vēlos atvainoties sacensību rīkotājiem, konkurentiem, visvairāk skatītājiem par doto cerību ieraudzīt mūsu ''Ferrari F430 Challenge'' automašīnas. Startam Rīgā gatavojāmies tikpat nopietni kā Krievijas čempionāta posmam, diemžēl tehnika mūs šoreiz pievīla. Vēl vakar (trešdien) veicām pēdējos treniņbraucienus, bet tad mehāniķi atklāja motora defektu, kuru visas nakts laikā tā arī neizdevās novērst. Diemžēl remonts aizņem pārāk daudz laika un uz sacensībām Rīgā nepaspēsim. Bijām plānojuši cīnīties par uzvaru un krāt vērtīgu pieredzi, tomēr ne vienmēr plānotais izdodas.”

Sacensību rīkotājs Raimonds Strokšs uzsver, ka ''Team Russia GT'' lēmums nekādā mērā neietekmēs sacensību norises grafiku, un aicina visus auto un moto sporta interesentus ar savu klātbūtni atbalstīt sportistus un pavadīt notikumiem bagātu dienu Biķerniekos.

Šodien tika aizvadīti treniņi un kvalifikācijas braucieni, kuros pārliecinoši ātrāko laiku uzrādīja ''SVK Racing'' komanda, kura brauc ar jaudīgo ''AGM Kit Car''. 2,5 sekundes atpalika ''TVA Racing 2'' komanda. Ar kvalifikācijas rezultātiem var iepazīties šeit: 1000km.lv

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
''1000km Grand Prix Riga” preses sekretārs

     [+] [-]

, 2012-08-31 22:07, pirms 12 gadiem
labs mārketinga triks

     [+] [-]

, 2012-08-31 22:43, pirms 12 gadiem
"Vēl vakar (trešdien) veicām pēdējos treniņbraucienus, bet tad mehāniķi atklāja motora defektu, kuru visas nakts laikā tā arī neizdevās novērst."
Vot dir*ējs.