Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Šlēgemilhs vēlreiz 13.vietā

Šlēgemilhs vēlreiz 13.vietā
Haralds Šlēgelmilhs
Foto: www.formulamaster.net

Latvijas pilots Haralds Šlēgelmilhs "Formula Masters" čempionāta Vācijas posma otrajā braucienā izcīnija 13.vietu, tāpat kā dienu iepriekš pirmajā braucienā. Par spīti sasniegtajam labākajam apļa laikam, viņš no uzvarētāja, čeha Jozefa Krala atpalika par apli.

Vakardien Haralds saņēma sodu par sadurmses izraisīšanu startā un bija spiests izbraukt cauri boksu celiņam.

Šlēgemilhs ar 34 punktiem ieņem ceturto vietu "F-Masters" kopvērtējumā. Līderis ir jaunzēlandietis Kriss van der Drifts (75), vācietis Mihaels Ammermillers (62) un Fabio Leimers no Šveices (45).

Nākamais posms notiks 20.un 21.septembrī Imolas trasē.

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:01, pirms 16 gadiem
Zeel,ka taa...brauca jau patiesi labi. Lai veicas turpmaak!!!

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:01, pirms 16 gadiem
Pietrūkst stabilitātes un pieredzes ...bet būs !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:04, pirms 16 gadiem
Kāpēc atpalika par apli, ja tik ātri brauca neviens nezin???? Kāpēc Siedleru ar Amermuleru neizdzina caur boksiem par tieši tādu pašu pārpākumu??? varbūt Pleyhegeme apgaismos???

  +3 [+] [-]

, 2008-08-31 18:08, pirms 16 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: Kāpēc atpalika par apli, ja tik ātri brauca neviens nezin???? Kāpēc Siedleru ar Amermuleru neizdzina caur boksiem par tieši tādu pašu pārpākumu??? varbūt Pleyhegeme apgaismos???

noteikti apgaismos... paspīdinās ar lukturīti..

  +2 [+] [-]

, 2008-08-31 18:26, pirms 16 gadiem
Skatījos pa Eurosport..šodien patīkams sākums - rādīja startu un ekrānam pa vidu plīvoja liels Latvijas karogs. Strartēja no 13. vietas un bija cerības, ka pacelsies uz augšu, jo vakar tiešām bija pietiekami ātrs, lai kāptu uz pjedestāla. Pēc starta bija liela drūzma, pirmajā līkumā izstājās viens, pēc tam vēl viens un kādā trešajā līkumā vēl vairāki, nebija pārliecība par to kur palika Haralds..kad viss nomierinājās, izrādās 10., 8. Van der Drift, vajadzēja apdzīt vienu, lai kopā ar Driftu kāptu uz augšu. Haralds brauca ātri, apdzina vienu un drīz arī noķēra Driftu, kurš nekādi nevarēja tikt garām bulgāram Abardzievam, nedaudz vēlāk izslīdēja Drifts, atkrītot par pāris vietām. Haralds 8. un priekšā brīvs ceļš, likās, ka atliek tikai noķert Abardzievu un cīnīties par pejedestālu. Bet tā nenotika apļa laiki kļuva lēnāki, par pussekundi aplī lēnāki nekā Abardzievam. Radās aizdomās, ka kaut kas noticis ar formulu, jo pirms tam bija stipri ātrāks par pārējiem. Tā arī bija un pēc pussacensības, Haralds samazināja ātrumu, jo bija nokritis priekšējais spārns (nezinu precīzu nosaukumu), līkās, ka izstājās, bet, acīmredzot, bija iebraucis boksos un..

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:41, pirms 16 gadiem
Maarcha , pielabošu Haralds bija jau iekšmalā apdzinis Driftu vienkārši Drifts nenoturējās tajā trajektorijā un sagriežoties aizķēra Haraldu sabojājot antispārnu kas bija par iemeslu lēnākiem apļiem un iebraukšanai boksos.

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:42, pirms 16 gadiem
..turpināja sacensības, tajā pašā vietā no kuras izstājās, uzreiz aiz pirmā septītnieka, protams, apdzīts jau par vienu apli. Isti nezinu kā ar to apdzīšanu, ja esi atpalicis pa apli, bet Haralds tieši to arī darīja..mēģināja atgūt zaudēto apli iet iet visiem garām. Eurosport komentētājs teica, ka tā nedrīkstot un tad Haralds, it kā to dzirdējis, strauji atpalika un tad atkal sāka braukt ātri, apļa laikā atgūstot pāris sekundes (!!), tā teikt, spēlējoties ar pretiniekiem. Pāris apļus terorizēja Llobelu, kuru nepartraukti mēgināja apdzīt. Komentētājs vairākas reizes teica, ka Haralds braucot ļoti bīstami, jo pēc sacensībām priekšā braucošies varētu viņam ne tikai kādu skarbu vārdu peteikt, bet sadot pa seju (viņa vārdi), bet ko Haraldam atlika darīt, ja viņš bija stipri ātrāks par tiem, kas bija par apli viņam priekšā!? Tad sacensību priekšgalā beidzot tika salauzta džeka, kurš visu sacensības gaitu bija noturējis aiz sevis 4-5 pilotus, pretestība un tas atkrita stipri zemu, izslīdēja vēl vairāki un Haralds nokļuva aiz Abardzieva, kurš jau bija nokļuvis stipri augstā vietā. Haralds ātruma ziņā vienkārši iznīcināja bulgāru un pēdējais izmisīgi, stūrējot līkločus pa trasi, mēģināja noturēt latvieti aizmugurē..bet bija jau pēdējie apļi un tā arī viņi finišēja.. Komentētājs teica, ka neesot nekad redzējis, ka kāds, esot aizmugurē par apli, šādi brauc - to varētu teikt arī par mani. Pareizi Haralds darīja, ja ne izcīnit punktus, tad vismaz parādīt, ka ir stipri labāks par pārējiem. Ja ne šī kļuma ar mašīnu un ja ne vakardienas misēklis, domāju Haralds būtu uz pjedestāla abās sacensībās..

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:43, pirms 16 gadiem
jā, to brīdi, kad nolūza tas spārns, palaidu garām

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:44, pirms 16 gadiem
Vēl komentētājs ieteica Haraldam no sacansībām aiziet pa "backdoor"

Bet kopumā, viņš mūsējo ik pa laikam paslavēja

     [+] [-]

, 2008-08-31 18:53, pirms 16 gadiem
Jāpalaiž garām, ja tevi apdzen par apli un drīksti apdzīt ja esi atpalicis par apli un ātrāks, krievu komentētājs vispār nesaprata kāpēc jāturpina braukt ja esi apli atpalicis.

     [+] [-]

, 2008-08-31 19:07, pirms 16 gadiem
To jau vairāk nevar nosaukt par neveiksmi. Ar tik labu mašīnu, kāda Harim ir patlaban Masters sērijā, viņam bija jācīnās katrā braucienā par pjedestālu. Bet ko viņš dara? Ņem un startā uzbrauc virsū Afanasjevam pilnīgi miermīlīgā situācijā. Pat Kulthards šeit būtu no avārijas izvairījies. Afanasjevs jau tā nobrauca malā, bet kur tu aizbēgsi, kad viens kā pusdulls nesas iekšā sānā. Nāk prātā tā latviešu dziesma - "Jauns un traks, tu puika esi bijis..."

     [+] [-]

, 2008-08-31 19:20, pirms 16 gadiem
Blakusvāģis rakstīja: Kāpēc atpalika par apli, ja tik ātri brauca neviens nezin???? Kāpēc Siedleru ar Amermuleru neizdzina caur boksiem par tieši tādu pašu pārpākumu??? varbūt Pleyhegeme apgaismos???

sorry, naveru tevi apgaismot, neredzeju gonku...

     [+] [-]

, 2008-08-31 19:25, pirms 16 gadiem
nu zel, ka ta, pats drankigakais, ka haris no leimera atpaliek jau par 13 punktiem. tatad sobird jadoma nevis par otro vietu bet ka atgriezites tresaja vieta. tas ir loti butiski, jo tiek izcinitas netikai vietas bet ari loti labas balvas

     [+] [-]

, 2008-08-31 20:04, pirms 16 gadiem
Teacher's rakstīja: To jau vairāk nevar nosaukt par neveiksmi. Ar tik labu mašīnu, kāda Harim ir patlaban Masters sērijā, viņam bija jācīnās katrā braucienā par pjedestālu. Bet ko viņš dara? Ņem un startā uzbrauc virsū Afanasjevam pilnīgi miermīlīgā situācijā. Pat Kulthards šeit būtu no avārijas izvairījies. Afanasjevs jau tā nobrauca malā, bet kur tu aizbēgsi, kad viens kā pusdulls nesas iekšā sānā. Nāk prātā tā latviešu dziesma - "Jauns un traks, tu puika esi bijis..."

šajā sacīkstē pēc tām paris apdzīšanām haris saaka leenaak braukt jo kad vinsh gandriiz apdzina driftu, shis aizkjeera prieksheejo antispaarnu un kko salauza, tape haris saaka braukt leenaak , tachu peec kaadiem apliem 4 haralds vnk brauca pa trasi , kad peec brauciena uz vienas no apmaleem antispaarns vnk nokrita un iekjeeraas zem prieksheejaa kreisaa ritenja, pat ar tik sabojaatu riepu peec antispaarna atguushanas vinsh brauca tik aatri.. zeel jo abaas saciikstees vareeja buut pjedest;als un pat uzvaras...

teacher, shajaa formulaa visiem ir pilniigi vienaadas formulas, tikai taa saucamie setingi ir katram individuaali (kaa nu katrs maak to mashiinu noreguleet) taatad taas ka haralds brauca daudz aatraak par citiem ir deelj prasmes un talanta, nevis deelj aatraakas formulas tikai.

     [+] [-]

, 2008-08-31 21:30, pirms 16 gadiem
Maarcha Eurosport bij krievu komentētājs?
Diemžēl neredzēju nevienu sacīksti un tikai tagad dažu dienu laikā tiku pie datora. Žēl izskatās ka Haraldam tā formula stipri iegriež

     [+] [-]

, 2008-09-01 09:02, pirms 16 gadiem
Šoreiz uzliku angļu - digitālā tādu iespēju piedāvā. Pārsvarā gan izmantoju šo valodu..nepatīk tendencioza komentēšana

     [+] [-]

, 2008-09-01 10:03, pirms 16 gadiem
to ko Thechers rakstija>To jau vairāk nevar nosaukt par neveiksmi -komentē kādu citu sporta veidu, kuru tu varbūt saproti, bet ne autosportu.

     [+] [-]

, 2008-09-01 10:15, pirms 16 gadiem
pleyhegame> tas nekas, ka neredzēji, jo kad redzēji, tad arī nokomentēji stipri šķībi. Tev laikam liekas, ka dēļ trešās vietas un wtcc testiem jācīnās, ja savulaik no Poršes testiem atteicās...domāju, ka šinī situācijā, kad komandā ir viens palicis un 5 posmi pa nullem tehnisku neveiksmju dēļ, prātīgāk būtu sākt koncentrēties uz nākamo sezonu. Savu līmeni ir nodemonstrējis, nedomāju,ka vajadzētu vēl ko pierādīt.

     [+] [-]

, 2008-09-03 15:35, pirms 16 gadiem
vērtē jau to kads tu biji sakuma un kads tu esi beigās. attistibu, dinamiku... tas varakkārt dod vairak neka tava stabila braukshana top 3.
es ta domaju!