Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sajfutdinovam vēl viena uzvara "Grand Prix"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Sajfutdinovam vēl viena uzvara "Grand Prix"
Džeisons Kramps, Emils Sajfutdinovs (centrā), Antonio Lindbeks
Foto: SCANPUX SWEDEN

Vēl vienu negaidītu uzvaru spīdveja "Grand Prix" seriālā izcīnījis Krievijas jaunais spīdvejists Emils Sajfutdinovs, kurš vakar bija ātrākais Zviedrijas pilsētā Gēteborgā. Otrais palika Džeisons Kramps, bet pēc viņa finišēja Antonio Lindbeks.

Emilam Sajfutdinovam tā ir tikai pirmā pilnā sezona "Grand Prix", taču jau savās pirmajās sacīkstēs viņš spēja izcīnīt uzvaru. Otrajā posmā tik labi vairs neklājās, tādēļ nācās samierināties ar sesto vietu. Vakar Gēteborgā Emils parūpējās par vēl vienu sensāciju.

Sacensību sākums neliecināja, ka krievu braucējs varētu cīnīties par uzvaru, jo pirmais starts bija pagalam neveksmīgs - pēdējā vieta. Otrajā piegājienā Sajfutdinovs piekāpās tikai Niki Pedersenam, iegūstot pirmos divus punktus. Uzvaras nākamajos divos braucienos krietni pietuvināja Emilu pusfinālam, bet, lai justos pavisam droši par vietu astotniekā, bija jāiegūst vēl viens punkts.

To krievs pārliecinoši arī paveica, izcīnot vēl vienu uzvaru. Ļoti neveiksmīgi Zviedrijā nostartēja vairāki lieliski spīdvejisti - Tomašs Gollobs (devītā vieta), Kriss Hariss (12.), Hans Andersens (13.), Gregs Henkoks (14.), Lī Adamss (15.).

Pirmajā pusfinālbraucienā sacenstās trīs zviedri (Junsons, Lindbeks, Lindgrens), kā arī austrālietis Džeisons Kramps. Labākais bija Lindbeks, bet otrais palika Kramps. Otrajā pusfinālā labākie bija Sajfutdinovs un Pedersens, aiz sevis atstājot Bjerri un Holtu.

Finālā negaidīti triumfēja Sajfutdinovs, apsteidzot Krampu un Lindbeku, bet Pedersens līdz finišam nemaz netika. Pēc uzvaras šajā posmā Emils pakāpies uz otro vietu kopvērtējumā, bet līderis joprojām ir Kramps.

Zviedrijas "Grand Prix" rezultāti

VietaSportistsPunkti
1.Sajfutdinovs20
2.Kramps16
3.Lindbeks17
4.Pedersens13
5.Junsons12
6.Holta11

"Grand Prix" kopvērtējums

VietaSportistsPunkti
1.Kramps52
2.Sajfutdinovs46
3.Junsons39
4.Pedersens34
5.Gollobs31
6.Henkoks31

Izmantotie resursi:
speedwaygp.com

     [+] [-]

, 2009-05-31 11:18, pirms 15 gadiem
Kārtējā veiksme!