Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Ostbergs uzvar Solbergu rīkotajā ''Solberg Extreme Motorshow'' (+video)

Ostbergs uzvar Solbergu rīkotajā ''Solberg Extreme Motorshow'' (+video)
Brāļi Solbergi
Foto: www.pettersolberg.com

Kamēr Vācijā norisinājās Čempionu sacīkstes, tikmēr Norvēģijā, Telenora stadionā, norisinājās ''Solberg Extreme Motorshow 2010'' pasākums, kuru otro gadu rīko abi brāļi Solbergi.

Līdzīgi kā Čempionu sacīkstēs, arī šajā pasākumā piedalās spēcīgi un populāri sportisti. Šogad uz starta stājās tādi braucēji kā brāļi Solbergi, itāļu rallija braucējs Džidži Galli, Miko Hirvonens, Armīns Švarcs, Dani Sordo, Juha Kankunens un Tomijs Makinens, kā arī citi braucēji. Pasākuma būtība ir līdzīga tai, kāda tā ir Čempionu sacīkstēm, kur ar vairākiem braucieniem tiek noskaidrots visātrākais un veiklākais sportists.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā finālā tikās divi jaunie norvēģu rallija braucēji – Anders Grondāls (''Subaru Impreza WRC S10'') un Andreas Mikelsens (''Ford Focus WRC''). Finālā 15 000 skatītāju klātbūtnē ātrākais bija Mikelsens. Taču uzreiz jāsaka, ka jaunība uzvarēja arī šogad, jo par uzvarētāju kļuva jaunais un talantīgais norvēģu braucējs Mads Ostbergs (''Subaru Impreza WRC''). ''Arī šoreiz šis bija fantastisks pasākums,'' iesāk P.Solbergs. ''Tas bija tik lielisks šovs. Pat tad, kad piektdien norisinājās treniņbraucieni un kvalifikācija, mēs pārdevām ļoti daudz biļešu. Taču sestdien, tāpat kā pagājušajā gadā, tika pārdotas visas 15 000 biļetes. Viss bija laikā un nebija nekādas aizķeršanās. Lielisks šovs.''

Jāatzīmē, ka pēc sacīkstēm P.Solberga rallija komandas menedžeris atzina, ka nākamgad plānots šo pasākumu pārcelt uz Zviedriju, kur varētu uzrīkot vēl lielāku un grandiozāku pasākumu.

Brāļi Solbergi izklaidējas

Fināls

Brauciens kopā ar uzvarētāju

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...