Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Arī E.Vinters krīt, taču sasniedz finišu

Arī E.Vinters krīt, taču sasniedz finišu
Marks Koma vientuļajā tuksnesī
Foto: www.uaedesertchallenge.com

Šodien Apvienotajos Arābu Emirātos tika aizvadīts ceturtais "Desert Challenge" rallija posms, kurā šoreiz kritienu piedzīvoja Einārs Vinters. Par laimi sportists varēja turpināt sacensības, taču pēc kritiena tika sabojāts motocikla GPS sistēmas barošanas bloks.

Jau ziņojām, ka otrajā 296 kilometrus garajā posmā ceļā uz ceturto kontrolpunktu Jānis Vinters, lecot pāri kāpai, piedzīvoja frontālu triecienu nākamajā kāpā, pēc kura sportists uzreiz tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu sīkāku izmeklēšanu. Pēc vienas nakts pavadīšanas slimnīcā, mūsu sportists no slimnīcas tika izrakstīts.

Jāņa brālis Einārs pēc trešās dienas kopvērtējumā ieņēma 12. vietu. Līderi pēc trešās dienas bija Sirils Desprē, kurš par četrām sekundēm apsteidza Marku Komu.

Šodien sportistiem bija jāveic 314 kilometrus garš posms. Tajā ceļā uz trešo kontrolpunktu Einārs Vinters uzbrauca leģendā neatzīmētai bedrei un krita, sabojājot motocikla GPS sistēmas barošanas bloku. Lai gan motocikls bija cietis, pašam braucējam nekas nekaitēja un viņš spēja sasniegt finišu. Uzvarētājam zaudējot 35 minūtes, Einārs finišēja 20. vietā.

Jāatzīmē, ka arī šodien līdz pat pēdējam kontrolpunktam līdzīga cīņa norisinājās starp Desprē un Komu, taču beigās Koma finišēja 60. vietā.

Izmantotie resursi:
uaedesertchallenge.com
autosports.delfi.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-30 15:13, pirms 16 gadiem
Nu nekadi nabagi jau nav,ja var ataluties ar shadu sporta veidu nodarboties!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-30 15:16, pirms 16 gadiem
grants rakstīja: Nu nekadi nabagi jau nav,ja var ataluties ar shadu sporta veidu nodarboties!
bagātnieki arī nav! ļoti dārgs sporta veids!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-30 16:51, pirms 16 gadiem
joks ne joks - tomer auto/moto sports nekaads futbols nav - kur aafrikaa vari dzenaat mamuta kunjgji un kljuut pa zvaigzni - taa tomer ir prakse, kuru attistit var ja ir tehnika - kautvai saakuma tehnika, kura nemaz tik leeta nav, rezerves daljas, degviela - tad ja paveicaas - uzraadi labus rezultaatus paaris gadu garumaa - vari meeginaat dabuut kaadus sponsorus - ja paveicaas caur pazistamiem - bet nu tik un taa - pikji vajag - un tas gluzi nebuus 5 latinji meenesii, klubinja iemaksai...par taadaa apriikojumaa sagatavotu moci, kaa braaljiem vinteriem, nezinu cik vareetu izmaksaat - tomer ir dzirdeets ka iipasi neatskiraas no autosporta - ja balstaas uz to tad zinam ka n4 vieteejiem vadosajiem brauceejiem autinji blekjo ap 100 stukaam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-10-30 17:44, pirms 16 gadiem
labs uzvaards chalim bildee

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 17:50, pirms 16 gadiem
chardef rakstīja: labs uzvaards chalim bildee
laikam paaraak neseko motosprtam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja