Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Kokins: "Poļu leģionāri mani negatīvi pārsteidz"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kokins: "Poļu leģionāri mani negatīvi pārsteidz"
Pāvels Mesjoncs
Foto: www.latvijasspidvejs.lv

Daugavpils "Lokomotīves" galvenais treneris Nikolajs Kokins pēc uzvaras pār Grudzjoncas "GTZ" (60:30) īpaši uzslavējis jaunos spīdvejistus Karavacki un Girucki, bet pakritizēja komandas poļu leģionārus.

Nikolajs Kokins: "Esmu apmierināts ar sacīkšu iznākumu, jo tika sasniegts gan šo sacīkšu, gan visas sezonas mērķis, jo komanda saglabāja vietu 1. līgā, pagaidām, tikai nav zināms, kuru vietu mēs beigās ieņemsim. Apmierināts esmu ar Karavacka un Girucka startu, taču esmu pārsteigts ar Mesjonca startu. Nezinu, kas notiek ar mūsu poļu leģionāriem sezonas beigās. Visi viņi ir profesionāļi ar kuriem ir noslēgti līgumi, tādēļ viņiem vajadzēs atbildēt par savu startu."

"Nezinu, kas ar mani notiek. Nevaru pielāgoties šim trekam. Es šeit esmu pirmo reizi kopš ir uzbērts jaunais segums, un man nekas neizdodas. Man trūkst vārdu. Esmu ļoti neapmierināts ar sevi," sarūgtināts pēc sacīkstēm bija Pāvels Mesjoncs.

Beidzot kaut kas sāk izdoties. Es nobraucu trīs braucienus un jūtos apmierināts ar sevi. Tagad es ar optimismu raugos nākotnē. Ļoti vēlos palīdzēt komandai izcīnīt piekto vietu," pēc sacīkstēm izteicās Jevgeņijs Karavackis.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv